Quiz Video Ortası Reklam Sürelerini Değiştiriyor

• Kullanıcı KOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

KOZ

Kayıtlı Üye
Dün fakettim quizdeki kanallarımın video ortası reklam sürelerini ben değiştiriyorum onlar tekrar değiştiriyorlar amaçları ne anlayamadım.

videolar 22 küsür dk.
benim girdiğim süreler 7:00,14:01,21:02 video sonu reklam yok
onların değiştirdigi süreler 7:30,15:00 video sonu reklam işaretli

sizinde değiştiriliyormu?

Bakmak lazım bir ara kontrol ediyim. Quiz bazen böyle kafasına göre işler yapıyor.. Bir arada açıklamalara link atmıştı..

otomatik olarak yapıyor sistem onları izleyici için buda partnerin daha iyi bilinmesini sağlıyor

Son 2 haftadır kazançlarda ciddi düşüş var.

Dün bağladığım kanalınkini değiştirmişler.
Video öncesi ve sonrası açık 24dklık videolara 7:21,14:32 olarak girmiştim.
Video öncesi ve sonrası açık 11:00 olarak sadece ortaya bir reklam olarak değiştirmişler.

Ben partnere kanal soktuğumda ne para kazanmayı açarım ne de video ortasını hepsini 1 gün sonra onlar yapıyorlar :D

Yeni kanallarımın reklam aralıklarını değiştirmişler ne adamlar yav :D Atlanamayan reklamların hepsini aktif etmişler.

para kazanmayı açma ve video ortası girmenize gerek yok. 24 saat geçmeden onlar hallediyorlar zaten

hakkaten müdale ediyormu bunlar. derdi ne bunların para kazanmak istemiyolarmı ?

Biraz önce geçen hafta bağladığım kanalıma girdim video ortasının hepsini kapatıp atlanamayan reklamları açmışlar.Düzelttim inş. tekrarlamazlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri