Quiz Yenilikleri Okuyun.

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Ben alacağımı istemek için mail atmaya çekiniyorum adamlara göze batmayalım kanallara bişi olmasın diye bazılarıda sanki mahalle arkadaşı gibi habire konuşuyo, mailleşiyo, çetleşiyo arı yuvasına çomak sokar gibi...

BOŞU BOŞUNA İNSANI GERİYOSUNUZ STRESE SOKUYORSUNUZ BAŞKA DA BİŞİ DEĞİL...

Ya abi bilmiyorum ama ben en çok PayPal'a ödeme yapmicaklarına inanmıyorum. Geçen ayda ödeme yapılmicak denmişti valla benim hesaba 2 hane paşa paşa yatırıldı hiçte bi mail aldım nede bi uyarı. Her ay olduğu gibi devam ediyor herşey. Yani birde ödeme methodunu değiştirmek isteyince bile orada örnek olarak PayPal verilmiş en başta. Bu ayda beklicem bakalım ama hiç korkmuyorum bence yine yatıracaklar :) Yok efendim kimisi mail almış ta paypal a ödeme yapılmicak gibisinden bla bla bla .. Hayırlısı be gülüm.

büyük hanelerde sorun oluyor pp de 2 hanelilerde sorun yok kardeş...

Son düzenleme:
atılmadan sonra hıc kanal sokmadım hatta gozum yemedı sokamadım ama meraktan geldım gırdım konuya ama bı yönden bakarsak özgunculer için aylık odeme ve kesın odeme yapacak bir şirket bunu bılıyoruz o nedenle ozgun kanalım olursa bu avantajlar dogrultusunda calısacagım tek şirket.

nedense hesaplar duruyor ondan sonra iyi kazanmaya başlayınca quiz spamdan kapatıyor. yaklaşık 6k aboneli ve 5 ay dır hiç telif bile almamış kanal biraz önce spamdan kapandı...

aynısı oldu hiç telif almamış tamda iyi kazandıran kanal bu ayın 6. da tek video gelen toplulukdan spam yiyip kapandı.İçinde en az 1.5k kaldı.

Mobil olarak gönderildi.

3 haneli kanal bugün kapanmış ödeme alabilir miyiz bir ihtimal var mı :mad:

su iç :(

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

hocam bence yine alacaz gecen ay aldım paypal bu ay da alacağız göreceksiniz... bunla alakalı dashboard da uyarı maili bile yok.. bundan sonra quiz aboneleri paypal ödeme yöntemi seçmesin diye bişi çıkardı diye eski paypal hesabı olanlar da alamıcak diye bi ibare yok

Again: we don't support PayPal anymore. Please change it now to avoid problems at the payment period.
How to join? We need original content only.
facebook resmi den paylaşılmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri