Quiz Yenilikleri Okuyun.

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
senin gibi barzoya bu işi öğretenin Allah belasını versin. Elinde kaynak olmadan burada 300 500 belki 1000 tane insanın yüreğine korku düşürdün. Bu kadar insan şimdi 1 hafta stres ile yaşayacak. Haftasonunu zaten zehir ettin artık.

senin gibi barzoya bu işi öğretenin Allah belasını versin. Elinde kaynak olmadan burada 300 500 belki 1000 tane insanın yüreğine korku düşürdün. Bu kadar insan şimdi 1 hafta stres ile yaşayacak. Haftasonunu zaten zehir ettin artık.

neyine bela okuyorsun doğru veya değil söylediği partner diye bişemi kaldı spam çalışanlar için her yada geç kanal kalmıcak zaten asıl sana bu işi kim öğrettise yanlış yapmış bela okuyan adamdan hayır mı gelir

ne güzel kendi kendimize kafamızı uzatıp cellata hadi kes artık diyoruz olsada böle bişey açılmaması taraftarıyım ben

Ya abi bilmiyorum ama ben en çok PayPal'a ödeme yapmicaklarına inanmıyorum. Geçen ayda ödeme yapılmicak denmişti valla benim hesaba 2 hane paşa paşa yatırıldı hiçte bi mail aldım nede bi uyarı. Her ay olduğu gibi devam ediyor herşey. Yani birde ödeme methodunu değiştirmek isteyince bile orada örnek olarak PayPal verilmiş en başta. Bu ayda beklicem bakalım ama hiç korkmuyorum bence yine yatıracaklar :) Yok efendim kimisi mail almış ta paypal a ödeme yapılmicak gibisinden bla bla bla .. Hayırlısı be gülüm.

Ya durduk yere mail atmıs sonra sınırlenmıs sadece ortalığı bulandırıyorsun arkadaşım Madem bu konuda bişe biliyorsun once tecrubeli arkadaşlara yonetıcılere bir sor boyle bişe bılıyorum konu açayımmı dıye Guizde kı adamların ben son zamanlarda iyi bişe dedini duymadım senın konun durduk yere çok afedersın ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu getırmektır Bu konunun kaldırlması bence hepımız ıcın çok daha iyi olur

Ya abi bilmiyorum ama ben en çok PayPal'a ödeme yapmicaklarına inanmıyorum. Geçen ayda ödeme yapılmicak denmişti valla benim hesaba 2 hane paşa paşa yatırıldı hiçte bi mail aldım nede bi uyarı. Her ay olduğu gibi devam ediyor herşey. Yani birde ödeme methodunu değiştirmek isteyince bile orada örnek olarak PayPal verilmiş en başta. Bu ayda beklicem bakalım ama hiç korkmuyorum bence yine yatıracaklar :) Yok efendim kimisi mail almış ta paypal a ödeme yapılmicak gibisinden bla bla bla .. Hayırlısı be gülüm.

Kardeşim senin paypal ödemesi inancın birşey değiştirmiyor. Adamlar facebook sayfalarına açıklama yaptı. Paypal ödemesi yapılmayacak. Biran önce değiştir sende sonra dua edersin bana.

umarım bu söyledikleriniz gerçekten olmaz çünkğ 3mn 2k aboneli telifli kanalım var oda giderse elveda...

yani velhasıl kelam 1 hafta öncede söylüyordum yt işi %90 zorlaştı.
kariyer.net...

Spam kanallar atılacak(MIŞ) kimden duydunda gelmiş burda yazıyosun kaynağın nedir senin. Zorla laf soyleticeksin zaten canımız burnumuzda

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

quiz yukunu yukledi bundan sonra normal bir partner gibi de devam edebilirler. son 2-3 ayda müthiş para kırdılar. bundan sonra devam etmeyebilirler

Mesajını reportladım. Kimse kimseye her ne sebepten olursa olsun, hakaret veyahut beddua edemez. Umarım bir süre banlanır, kafanı toplarsın. :)

hocam facebookta mesaj silmek diye bişey yok mesajlar sekmesine tıkla arşiv var arşivde bütün mesajların duruyor... yetkili arkadaşlardan ricamdır kendi facebooklarında bir mesajı silip denesinler göreceksiniz durumu kezaa arkadaşında böyle bir duurmu varsa kanıtlayabilir... yetkili kimse rica edicem etiketleyin

biçok kişi dedigin gibi arşive atsada,mesaj silmek var hocam facebookda.

Ya anlamadığım şey şu ekli paypal hesabımıza bu ayki ödemeyi alacak mıyız? Yoksa alamayacak mıyız? Şuanda paypal ekli webmoney olayını pek anlayamadım ben...

Ya anlamadığım şey şu ekli paypal hesabımıza bu ayki ödemeyi alacak mıyız? Yoksa alamayacak mıyız? Şuanda paypal ekli webmoney olayını pek anlayamadım ben...

Bende paypal ödemeyi çok merak ediyorum
şunu resmi olarak açıklasalarda biraz rahatlasak
her kafadan bir ses çıkıyor
Atsınlar dashboardın msj bölümüne de baksak işimize

Bende paypal ödemeyi çok merak ediyorum
şunu resmi olarak açıklasalarda biraz rahatlasak
her kafadan bir ses çıkıyor
Atsınlar dashboardın msj bölümüne de baksak işimize

hocam bence yine alacaz gecen ay aldım paypal bu ay da alacağız göreceksiniz... bunla alakalı dashboard da uyarı maili bile yok.. bundan sonra quiz aboneleri paypal ödeme yöntemi seçmesin diye bişi çıkardı diye eski paypal hesabı olanlar da alamıcak diye bi ibare yok

hocam bence yine alacaz gecen ay aldım paypal bu ay da alacağız göreceksiniz... bunla alakalı dashboard da uyarı maili bile yok.. bundan sonra quiz aboneleri paypal ödeme yöntemi seçmesin diye bişi çıkardı diye eski paypal hesabı olanlar da alamıcak diye bi ibare yok

Azından bal damlıyor :)
İnşAllah öyle olur
paypal çok kolaylık benim için

nedense hesaplar duruyor ondan sonra iyi kazanmaya başlayınca quiz spamdan kapatıyor. yaklaşık 6k aboneli ve 5 ay dır hiç telif bile almamış kanal biraz önce spamdan kapandı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri