Quizden Atılan Kanal Para Devre Dışı

6-7 ay sonra kanal eski haline dönüyor. başkada çaresi yok malesef.

Quiz mail göndermis. "Dashboardinizdaki kanallar atildi ama kanallariniz kapanmadigi icin aralik ödemesi alacaksiniz" yazmislar. Tamamda atip bana kasim ödemesi yapmayan Quiz aralik ödemesi yapilacaktir yazmis. Anlamakta güclük cekiyorum bunlari :S

çünkü googledan daha Aralık ödemesini almadılar. Aldıkları zaman onada bi bahane bulacaklar.

Benım atılan kanalların hepsi spamdan kapandı tek bir tane telifli kanal hariç Aynı kategorıde aynı gunde actığım diğer partnere bağlı kanallarda her hangı bir sorun yok ama guizde olanlar atıldıktan sonra spamdan kapandı Bu mn ile guiz anmaktan çarpılacağım ağızım yan dönecek diye korkuyorum

Bende de var 2m izlenimli 2k aboneli.
Geçende yazdım konuda da aynısı oldu.
Malesef bir yolu yok herhalde açmanın $ işaretini.
Eğer bilen eden gören varsa bilgiyi paylaşması rica olunur.

çünkü googledan daha Aralık ödemesini almadılar. Aldıkları zaman onada bi bahane bulacaklar.

Ödeselerde ödemeselerde quiz artik benim icin bitmistir. Awesomeness bile bunlarin yaptigini yapmadi. O face sayfalarinda yazdiklari alayli cevaplardan anlasilmasi gerekiyordu aslinda ne kadar güvenilmez olabilecekleri.

6 7 ay sonra eski haline falan dönmüyor hocam. adsense ban açılmadıktan sonra o kazanma açılmaz. tecrübe ile sabit.

kendi kanalımdan biliyorum. 1 tane kanalım vardı 2 telif yemişti ve para kazanması kapanmıştı (bağlı olduğu adsense eylül ayında banlanmıştı) adsenseyi komple sildim ne var ne yok kanaldada hiç video bırakmadım öyle beklemeye almıştım. Geçende tesadüfen baktım kanal sıfırlanmış, telifler kalkmış para kazanması geri gelmiş. 6 ay ceza yedi ama 7. ay gibi açıldı sanırım.

kendi kanalımdan biliyorum. 1 tane kanalım vardı 2 telif yemişti ve para kazanması kapanmıştı (bağlı olduğu adsense eylül ayında banlanmıştı) adsenseyi komple sildim ne var ne yok kanaldada hiç video bırakmadım öyle beklemeye almıştım. Geçende tesadüfen baktım kanal sıfırlanmış, telifler kalkmış para kazanması geri gelmiş. 6 ay ceza yedi ama 7. ay gibi açıldı sanırım.

adsense i nasıl sildiniz hocam, giriş yapılmıyor banlanan adsenseler ?

Tüm kanallarımı atmışlar 6 tane vardır Allahtan hiçibirinin para kazanması gitmemiş hepsini adsenseye bağladım umarım içindeki parayı öderler

telif yemekle adsense ban farklı şeyler. 2 telifle para kazanma giderse 6 ay sonra açılıyor evet. ancak eğer kanal daha önce adsense de ise sonra partnere bağlanmış ise ve o adsense daha sonra banlanmışsa aradan süre geçtikten sonra senin kanalın partnerden atıldığında direkt eski bağlı olduğu adsense de gibi göründüğünden direkt para kazanma gidiyor ve bir daha açılmıyor. 40k aboneli bir kanalım wardı 1 yıldır para kazanması kapalı bu yüzden.

telif yemekle adsense ban farklı şeyler. 2 telifle para kazanma giderse 6 ay sonra açılıyor evet. ancak eğer kanal daha önce adsense de ise sonra partnere bağlanmış ise ve o adsense daha sonra banlanmışsa aradan süre geçtikten sonra senin kanalın partnerden atıldığında direkt eski bağlı olduğu adsense de gibi göründüğünden direkt para kazanma gidiyor ve bir daha açılmıyor. 40k aboneli bir kanalım wardı 1 yıldır para kazanması kapalı bu yüzden.

ben arkadaşın sorusuna istinaden cevap verdim hocam. Arkadaş sadece kanalıyla ilgili bilgi vermiş ve şurda demiş ki ''İlelebet bu kanaldan para kazanamayacak mıyım?'' bende başımdan geçen bir olayı yazdım ve dediğim gibi kanal 6-7 ay sonra sıfırlandı ve para kazanması aktif oldu. Benim burda uyguladığım yöntemde kanalda hiç video olmaması ve kanala bağlı adsenseyi komple silmem belkide sizin durum farklıdır bilemicem.

---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

Benim alt kanal.Burdan giriş yapınca ana mail geliyor adsense gözükmüyor hocam onun çözümü var mı

alt kanal konusunda hiç bilgim yok hocam. ben herzaman ana hesapla çalıştığım için banlanan kanalları hep silerek iş yapıyorum.

Arkadaşlar benim kanalda sebepsiz yere atılmış. Sanırım spam kanallarına ağırlık vermişler. 7m izlenimi olan kanalı atmışlar. bunu acilen sağlam bir partnere bağlamam lazım. Ticari kullanım hakkı vs. yüzünden kapanabilir. Önerisi olan var mı?

Atılan kanallar, Banlı adsenselere düştüğü için eski kanallar spamdan kapanmıştı, bunlarda gitmiş.
Herkes kanalını bir kontrol etsin derim.

atılan kanallar 2 güne sen saol.. kapanan adsens ilişkisi kesilebilirse cözümü olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri