Quizden Atilan Kanallarin Akibeti !!

Raphael

Kayıtlı Üye
Beyler bu konuyun faydali olacagini düsünüyorum. Herkes farkli bir konuda bunun hakkinda yaziyor olay iyice karisti. Suan bircok kanalim var izlenim alan ve bir kismi quizde bir kismi ise atilmis durumda. Atilmis olanlari ne yapacagiz? Adsenseye bagladim saymiyor. Fakat garip birsey farkettim suan. 1 kanalima kazanc yansimis (adsense bagladigim fakat adsensenin saymadigi).
Simdi soru; bu kazanc Quizde mi yoksa benim saymayan adsensede mi?
Kanallari yeniden Quize mi baglamali yoksa baska bir partnerlige mi? Yada adsensenin saymasi icin ne tür bir islem yapmaliyiz.
rV35q7.jpg

Valla Quize gidiyor sanırım hocam bende de adsenseler hiç sayım yapmamakta.

Mantıken tarihine bakacaksın. Yükselişe geçtiği gün quizden atıldımı ?

Atıldıysa kanalı 10 gün bile adsnese bağlamasan o 10 gün kazancı (para kazanma açıksa) adsense bağladıgında diğer ay kesinleşir

Videoya gir sağ tıkla sayfa kaynağını göster de pub no'nu arat adsensenin.Eğer varsa adsensenindir yoksa quizin veyahut google'ın kendi puB'ıdır.

Videoya gir sağ tıkla sayfa kaynağını göster de pub no'nu arat adsensenin.Eğer varsa adsensenindir yoksa quizin veyahut google'ın kendi puB'ıdır.

6219811747049371 bu pub var. Bu google'in pub u olmasi gerek. Benim adsensenin pub u degil.

---------- Spam Engelliyici 10:42 ---------- Önceki Mesaj 10:40 ----------

Benim açık kanallar partnerde atmamışlar kesinleşmişte şimdi bunlar ödenecek mi ?

Kardes bu konuda bunu tartismiyoruz. Quizgroup network konusunda bunun cevabi defalarda paylasildi. Ordaki yorumlari oku.

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:42 ----------

Mantıken tarihine bakacaksın. Yükselişe geçtiği gün quizden atıldımı ?

Atıldıysa kanalı 10 gün bile adsnese bağlamasan o 10 gün kazancı (para kazanma açıksa) adsense bağladıgında diğer ay kesinleşir

Neden kanal benim adsense pub una gecmiyor. Bunun icin bir islem yapabiliyo muyuz?

6219811747049371 bu pub var. Bu google'in pub u olmasi gerek. Benim adsensenin pub u degil.

---------- Spam Engelliyici 10:42 ---------- Önceki Mesaj 10:40 ----------

Kardes bu konuda bunu tartismiyoruz. Quizgroup network konusunda bunun cevabi defalarda paylasildi. Ordaki yorumlari oku.

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:42 ----------

Neden kanal benim adsense pub una gecmiyor. Bunun icin bir islem yapabiliyo muyuz?

O pub adsenseye ait değil.kaynakda quiz kelimesini ara yoksa ve videoda reklam varsa quize gitmediği kesin.

Kendi pub'ını adsensene gir sağ üstte mail adresin var ona tıkla orda yazıyor pub no.Onu kopyala ctrl +f ile arat çıkarsa sana gider.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri