Quizden Atılan varmi ?

forexim

Kayıtlı Üye
sizdede atılan kanallar varmi ? dashboardlardan biri kendı mail adresimdi 8 tanesi atılmış partnerden :S

l78BjQ.png

202

sizdede atılan kanallar varmi ? dashboardlardan biri kendı mail adresimdi 8 tanesi atılmış partnerden :S

l78BjQ.png

202

bugunlerde yok geçmişte var.
Merak ettiğim atılan kanallarda yanıltıcı içerik veya baslık varmıydı normalmıydı ? Uzunluklar nasıldı telif durumu ?

Belkide temizliğe baslamışlardır googlenin uyarıları yuzunden.

zaten olacağı bu. para kesinleşmeden önce temizlik yapıp öyle kesinleşme yapacaklar. paraları da ödeyeceklerini zannetmiyorum bu ay. inşallah tersi çıkar.

ya ne güzel kazanıyoduk iyidi quiz mis gibi paramızı kazanıyoduk illa bozulacak arkadaş yav

zaten olacağı bu. para kesinleşmeden önce temizlik yapıp öyle kesinleşme yapacaklar. paraları da ödeyeceklerini zannetmiyorum bu ay. inşallah tersi çıkar.

ne kadar felaket tellalığı yapmayı seviyorsunuz.Quiz ile bir yakınlıgınmı varda boyle konuşuyorsun ? nereden bu kanıya vardın

bugunlerde yok geçmişte var.
Merak ettiğim atılan kanallarda yanıltıcı içerik veya baslık varmıydı normalmıydı ? Uzunluklar nasıldı telif durumu ?

Belkide temizliğe baslamışlardır googlenin uyarıları yuzunden.
tertemiz kanallardi
219

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:16 ----------

Yeni mi atilmislar? ne zaman atildilar?
gece 4 5 arasi atmişlar
225

ne kadar felaket tellalığı yapmayı seviyorsunuz.Quiz ile bir yakınlıgınmı varda boyle konuşuyorsun ? nereden bu kanıya vardın

nerden bu kanıya vardıgımı mı soruyorsun :) ayın 12 si işleme girmedi. hiç bir kanal sokamıyoruz. sadece legal kanalları iyi kanalları alıyor. tüm kanallarımız illegal. ve quiz ayın 15ini bekleyin diyor. Açık değil mi. Haksız çıkarsam ben kazanırım. inşallah haksız çıkarım

nerden bu kanıya vardıgımı mı soruyorsun :) ayın 12 si işleme girmedi. hiç bir kanal sokamıyoruz. sadece legal kanalları iyi kanalları alıyor. tüm kanallarımız illegal. ve quiz ayın 15ini bekleyin diyor. Açık değil mi. Haksız çıkarsam ben kazanırım. inşallah haksız çıkarım

12 si değil geçmiş aylarda 17 e kadar sarktıgını biliyorum kesinleşmenin bununla alakası yok

12 si değil geçmiş aylarda 17 e kadar sarktıgını biliyorum kesinleşmenin bununla alakası yok

Yahu bu benim kişisel görüşüm. İlla ki seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda mıyım? Kime göre yok, neye göre yok? Yani sen bu kanıya varıyorken yok ben varıyorken var. :)

Allah sonumuzu hayretsin yuminin selamı var size arkadaşlar.

hayır ben banlandığımda mutlu mu olacaksınız. Onu anlamıyorum. Olumsuz yorum yapamayacak mıyız. fikirlerimizi paylaşamayacak mıyız. İlla sizinle aynı fikirde olmam mı gerekiyor. Allah herkesi farklı yaratmış. Biraz tahammülünüz olsun farklı fikirlere önerilere.

kanalların izlenim, abone ve açılış tarihlerini paylaşabilir misin?

Yahu bu benim kişisel görüşüm. İlla ki seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda mıyım? Kime göre yok, neye göre yok? Yani sen bu kanıya varıyorken yok ben varıyorken var. :)

E yani hocam ödemeyeceğiz diyeceğini zannetmiyorum. Awe olayları vardı burda. Vurgun yapmasın bizim paramızı ödesin de sonrasına bakarız. ne yapalım artık sağlık olsun.

hayır ben banlandığımda mutlu mu olacaksınız. Onu anlamıyorum. Olumsuz yorum yapamayacak mıyız. fikirlerimizi paylaşamayacak mıyız. İlla sizinle aynı fikirde olmam mı gerekiyor. Allah herkesi farklı yaratmış. Biraz tahammülünüz olsun farklı fikirlere önerilere.

Gerçekten çok gereksiz konuşmuşsun sonrada olumsuz konuşamıyacakmıyız diye sormuşsun .. Olumsuz konuştuğun şey bu formun %99nu ilgilendiriyor burada insaların telaşlanmasına sebep oluyorsun ve Üstüne de savunma yapıyosun çok iyi bir şey yapmışsın gibi .. [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] ' in dediği gibi keşke banlansan Bir sonra ki ödemeye kadar .. ( Önerilerini kendine sakla , Eleştirinide emin olmadığın için kendine sakla )

Ha ekliyim 1 kişinin kanaları atılmış diye böyle bir şey ortaya atamazsın. Kaldı ki 2 ay öncesine kadar quiz 15-17 de Kesinleşmeleri yapıyor 25inde ödemeye başladığı oluyordu .. daha ayın 12 si way kesinleşme olmamışta ödemeler yapılmayacak demek ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değildir ( belki de büyük ödeme beklediğin için kendine teselli bekliyorsundur " korkma bişey olmaz , quiz sağlamdır vs vs " gibi yorumları görmek istiyorsundur :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri