quize alternatif neden yok, yapalım?

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

unadikum

Yasaklanmış
quiz kazanıyorsa alternatifide kazanır bu partnerin alternatifi nasıl kurulur kura.cak olan varsa bende varım kapanan kanalı parasını veren zamanında ödeyen partnerlik işini koşturmuş arkadaşlar düşünen arkadaşlar pm atsın beraber kotaralım

Hayaller dolar, hayatlar kuruş.

O kadar kolay olsa bütün forum partner isine girerdi :rolleyes:

quiz kazanıyorsa alternatifide kazanır bu partnerin alternatifi nasıl kurulur kura.cak olan varsa bende varım kapanan kanalı parasını veren zamanında ödeyen partnerlik işini koşturmuş arkadaşlar düşünen arkadaşlar pm atsın beraber kotaralım
Güzel fikir:D Hatta hepimiz kendimize birer partner şirketi kuralım sonra sadece kendi kanallarımızı alalım :D

Niye uğraşıyoruz ki quiz le life la

Serkan abi aylar önce facebookta yazmıştı, yakında 2 spam partner foruma gelecek demişti, sanırım sonradan kararlarından vazgeçtiler, ya kendileri için spam partner yaptılar yada bazı sorunlar çıktı bu işten vazgeçildi

---------- Spam Engelliyici 03:20 ---------- Önceki Mesaj 03:19 ----------

[/COLOR]
Kotaralım?

Kuralımmı demek istediniz
kotarmak ve parayı bulmak denen iki durumu birden içine alan sözcük manasında burda:)

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 03:20 ----------

Güzel fikir:D Hatta hepimiz kendimize birer partner şirketi kuralım sonra sadece kendi kanallarımızı alalım :D

Niye uğraşıyoruz ki quiz le life la

çoçuklar iş konuşuyoruz burda az öte gidin

Son düzenleme:
Arkadaşlar quiz en para hakkında bişe sormak istiyorum dashboardda formda herşeyi doldurdum bitek iban kaldı mesela benim ibanım şu şekilde;

TR26 0000 0000 0000 0018 5400 12

ben bunu aynen bu şekildemi yazacam ? Yoksa başındaki tr yi kaldıracammı, birde aralardaki boşlukları sileyim mi yoksa aynen böylemi yazayım ? Teşekkürler iyi çalışmalar.

Arkadaşlar quiz en para hakkında bişe sormak istiyorum dashboardda formda herşeyi doldurdum bitek iban kaldı mesela benim ibanım şu şekilde;

TR26 0000 0000 0000 0018 5400 12

ben bunu aynen bu şekildemi yazacam ? Yoksa başındaki tr yi kaldıracammı, birde aralardaki boşlukları sileyim mi yoksa aynen böylemi yazayım ? Teşekkürler iyi çalışmalar.

TR kalacak hocam. Boşluklar olunca hata veriyordu yanılmıyorsam. Sen genede boşlukları al. Ama mutlaka TR'yi koy başına.

Bende alternatif ararken ciddi anlamda araştırmalar yaparak az çok bi bilgi birikimim oldu network kurmak için. Ve kısa sürede olacak bir iş değil bunu anladım. Ama görüşmelerim ve hazırlıklarım sürüyor. Belki 6 ay sonra foruma bir alternatif olabilirim. :D

Ama şuanda quiz dışında düzenli ödeme yapan kapanan kanala ödeme yapan partnerleri sanıyorum ki kimse paylaşmaz :)

Bende alternatif ararken ciddi anlamda araştırmalar yaparak az çok bi bilgi birikimim oldu network kurmak için. Ve kısa sürede olacak bir iş değil bunu anladım. Ama görüşmelerim ve hazırlıklarım sürüyor. Belki 6 ay sonra foruma bir alternatif olabilirim. :D

Ama şuanda quiz dışında düzenli ödeme yapan kapanan kanala ödeme yapan partnerleri sanıyorum ki kimse paylaşmaz :)

Neden paylaşmasın ne gibi bir çıkarı olabilir ki? he belki hublığı vardır mnden falan işi bozulmasın diye diğerlerinin ne gibi bir çıkarı olabilir ki

---------- Spam Engelliyici 09:17 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

Ne kadar kolay yapalım demesi...

kervan yolda dürülür
önce çıkmak lazım

Neden paylaşmasın ne gibi bir çıkarı olabilir ki? he belki hublığı vardır mnden falan işi bozulmasın diye diğerlerinin ne gibi bir çıkarı olabilir ki

---------- Spam Engelliyici 09:17 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

kervan yolda dürülür
önce çıkmak lazım

quiz sonuna kadar gidecek diye bişey yok. bişeyler olupta ödemeleri yapmaya bilir. bu yüzden alternatif bilen birisi söylemez. nerde çokluk orda .... misali

şuanda quizin alternatifi vardır kesinlikle vardır. ama bunu gelipte burada kimse söylemez bişey kaybedekcekmiş gibi hisseder aynı geminin yolcusuyuz farkında değilir.

aylık en az 100 bin tane kanalın ödemesini kuruşu kuruşuna yapabilirmisin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri