Quize Bağlı günlük 10-12 Dolar getiren Kanal satılıktır !

zetsurin

Kayıtlı Üye
Kanal Adi :Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Yabancı Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Kanaldaki Tüm videoların eklenme tarihi : 25-26 Ekim 2014
Abone Sayisi : 156
izlenim Sayisi : 36.000 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır Herhangi bir uyarı telif hakkı vb yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :10-12 dolar civarı
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kasım Ayı İstatistikler

Kasım Ayı Günlük Kazanç

Fiyat : 1150 TL (son fiyattır )
Kasım ayı Kazancı Alıcının olacaktır. Ayrıca ekim kazancı 19 kasımda alınmıştır.

Kanal güzelde garanti vermeden o fiyata satarmısın bilemicem [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] saolsun artık her alıcı garanti istiyor :)

Kanal güzelde garanti vermeden o fiyata satarmısın bilemicem [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] saolsun artık her alıcı garanti istiyor :)
ilk ödeme garantili olarak satıyorum. Fakat diğer ödemeler için garanti veremem çünkü youtube da ne olacağı belli olmaz :)

İlk ödeme yi alan kişi alamazsa parasının %80 i iade. %20 side risk faktörü. Alıcı bunu göze alması lazım. Parasının tamamını iade edemem. Bunu önceden söyleyimki daha sonra herhangi bir problem olmasın. Benim garantim bu şekilde :)

garip garip şeyler çıkarmaya gerek yok.. usul bellidir. 1 ayını doldurmuş kanallar eğer bu şekilde sabit kazanç sağlatıyorsa aylık kazancının en az 2 veya 3 katına satar.. işin ortalaması budur.. içindeki meblağa göre de ekstra para talep edebilir.. garanti olayına gelecek olursak da içindeki meblağı alacak şekilde garanti verebilir gerisine karışamaz çünkü gerisi alan kişinin sorumluluğunda olur.. zaten kanal kapansa da başka bir şey de olsa quiz ödemesini yapacağı için bir sorun olmayacaktır.. gayet güzel fiyat vermişsiniz hocam hayırlı satışlar

Şubat'a kadar partner kanal satmak çok zor diye düşünüyorum. Ocak değişimleri gerçekleşsin ve Şubat'ta bir görelim olayı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri