Quiz'e bağlı kanalım telif yedi. (Acil)

axipower07

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhabalar. Quize bağlı kanalımdaki videoya telif geldi ve kaldırıldı. Kanalda sadece o video vardı. Kanalda video görünmüyor ama panelde şu şekilde görünüyor:
Kaldırıldı (
telif hakkı ihtarı
).
Karşı Bildirim Gönder
Kanalın içinde 3xx kazanç var. Ödemeyi alabilmem için ne yapmam gerekir? Panelden o videoyu silip kendi çektiğim bir video mu koyayım boş kalmasın diye? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sanırım Quiz'den ödeme almak için kanalın açık kalması yeterli. Ama tecrübeli arkadaşlar cevaplasınlar.

Kanal açık kalır quiz atmaz ise paranı alırsın.
Yinede bir Video atmakta yarar var galiba

Telifli kanalları almıyorlar da mevcut olan da ne yaparlar bilinmez vallahi. Adamların belli başlı kuralları yok ki. Bir acayipler. Siz bir tane video atın kalsın.

Merhabalar. Quize bağlı kanalımdaki videoya telif geldi ve kaldırıldı. Kanalda sadece o video vardı. Kanalda video görünmüyor ama panelde şu şekilde görünüyor:
Kaldırıldı (
telif hakkı ihtarı
).
Karşı Bildirim Gönder
Kanalın içinde 3xx kazanç var. Ödemeyi alabilmem için ne yapmam gerekir? Panelden o videoyu silip kendi çektiğim bir video mu koyayım boş kalmasın diye? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Eger quiz dashboard'ta channel kisminda terminated yaziyorsa odeme almazsiniz ama yok yesil yaniyorsa odeme alirsiniz. En kisa cevap bu tecrübeyle sabittir.

Ben geçen ay 2 telif gelen kanalın tüm videolarını silip 20 saniyelik kendi çektiğim videoyu attım ve 4 hane kazancı aldım bu ay. Kanal şuanda bile quize bağlı.

Teşekkürler cevaplarınız için. Dashboard'ta kanal acive görünüyor. O zaman ben en iyisi kendi çektiğim bir videoyu kanala boş kalmaması için yükleyeyim . Bir de videoyu panelden silsem bir sorun olur mu sizce?

5kPRVA.jpg
Po8EMb.jpg

Teşekkürler cevaplarınız için. Dashboard'ta kanal acive görünüyor. O zaman ben en iyisi kendi çektiğim bir videoyu kanala boş kalmaması için yükleyeyim . Bir de videoyu panelden silsem bir sorun olur mu sizce?

5kPRVA.jpg
Po8EMb.jpg

Benim 3 ihtarli kanalim kesinlesti ve kapandi ertesi gunu de odemesini aldim daha otesi yok sanirim :)

tek video vardı bir kanalımda telif gelince sildim videoyu xxx kazanç kesinlşmedi ve ödenmedi

İyi atlatmışsın hocam valla. Ekim 12'ye kadar şafak sayıcam ben de. Şansıma kanal kapanmasa da kredi kartını kapatsak.

14 eylulde kanalimin telifi kalkiyordu ayni bende snn gibi safak saydim ama gitti 13 eylulde kapandi. +20 veren kanaldi kendi hatama yukledigim baska icerikten yemistim telifleri. +40 daha da giderdi eminim ama yapcak bi sey yok canimiz sagolsun :) sen de kapandi gozuyle bak bel baglama hocam kapanmazsa sevindirsin kapanirsa uzmesin.

2 telifli kanaldan 2 aydir ödeme aliyorum ama kanalda risksiz video birakarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri