Quiz'e Gösterilecek Tepkiler (liste)

olayın sıcaklığıyla bir şeyler yaptık yaptık, yarın öbür gün herkes ne halleri varsa deyip köşesine çekilecektir eminim.

şaka maka bu adamlar ödeme gününde paraları yatırırsa çok gülerim yemin ediyorum. ama öyle bir ihtimal yok gibi.

İntikam alma duygusu saçma bir şey. Ama Quiz uyarılabilir bunlarla, belki paraların üstüne yatmaktan vazgeçebilirler. Ayrıca böyle bir organizasyonun başarıya ulaşabilmesi için bir miktar parayı gözden çıkarıp bir kaç eleman tutacaksın daha ciddi bir iş çıkar ortaya. Dediğim gibi amaç intikam değil paraları geri almak olmalı.

QuizGrouptan bir yetkiliyle az önce yaptığım görüşmede, Atılan kanalların neden ödenmeyeceğini bunun hırsızlık olduğunu Bir çok kişinin hakkını yasal yollardan arayacağını QG un sorunlar yaşayacağını belirttim aldığım cevap şöyle:

google has team that analyse traffic of channels after fact of payment

so they can deduct payment to MCN for suspicious channels with 1-2 months delay

if partner has a lot of blocked channels, there is very big probability that active channels will be blocked soon also

so there is very big risk (99%) for Quiz, that after they pay for unlinked active channels Google just deduct payment to them.
For Quiz - there is no chance to return that money from channel owners then
Google rules changed a lot from begin of June

BTW I think that unlinked channels will be blocked very soon.

şu anda kanal alıyorlar elimde de yaklaşık 100 tane quize hazır kanal var. ödemeler gelmezse hepsini flagyaıp kapattıracağım. bir ay içinde en az 300 tane yapabilrim diye düşünüyorum.

şu anda kanal alıyorlar elimde de yaklaşık 100 tane quize hazır kanal var. ödemeler gelmezse hepsini flagyaıp kapattıracağım. bir ay içinde en az 300 tane yapabilrim diye düşünüyorum.

Helal olsun sana !!! :D

Joker-Clapping.gif

QuizGrouptan bir yetkiliyle az önce yaptığım görüşmede, Atılan kanalların neden ödenmeyeceğini bunun hırsızlık olduğunu Bir çok kişinin hakkını yasal yollardan arayacağını QG un sorunlar yaşayacağını belirttim aldığım cevap şöyle:

BTW Nedir acaba?

Son 90 günde 15.000 saatten fazla izlenme süresine sahip olan kanallar direk youtubeye mail atabiliyolar 1 gün içinde cevap geliyor ben attım şikayet ettim

yapacakları bir şey yokmuş

İyi günler dileriz,

Bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz, böyle bir problemle karşılaştığınız için çok üzgünüz.

Ağ ile bir sözleşmeniz olduğundan maalesef YouTube'un istekleriniz konusunda aracılık yapması mümkün değildir. Bağlantınızı kaldırmak istiyorsanız bu sorunu doğrudan ağınızla çözmeniz gerekir. Ayrıca, ağ ile imzaladığınız sözleşmenin şartlarını ve koşullarını incelemenizi öneririz. Bu sözleşmede ağ ve kanal arasındaki ilişkinin feshedilmesini isteme prosedürünün yer alması gerekir.

Başka sorunlarla karşılaşmanız durumunda bize ulaşmaktan lütfen çekinmeyin.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz,

Saygılarımızla,

Ozan
YouTube Ekibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri