Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mail satışları konusunda bize muhtaçken, 50 mail vereyim abi derken, şimdi eski dostları muhalif görmek daha da enteresan
---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------
ben de 2 tane attım, teşekkürler yanıt gelirse bilgilenelim.
hocam iyi bi düşünce lakin quizlik bi durum değil ki bu sonuçta youtube ne derse onlarda onu yapmak zorunda
50 mail vereyim abi >> bu kayıdı çıkar youtube u bırakacam çamur atmakta üstünüze yok ama eğer çıkaramazsan sınırsız banlanmayı kabul ediyor musun ? çıkar ''abi'' olayını ben sınırsız banlanma talep edecem var mısın ?
Böyle bir açıklama kime geldi acaba, belki yeni bir güncelleme geldi,
Bu 200 abone olayını kim çıkardı arkadaşlar?
Rusçaya çevrilebilirse daha sağlıklı olur
Konu dışı kişisel polemik son amacım bile değil, işim konusunda bilgi almam lazım, konuyu terkedersen işe odaklanalım.
Daha önce bu olay 1-2 kere yaşandı quiz de. Yeni arkadaşlar bilmiyor olabilir.1.si kapanan kanallar ödenmeyecek dendiğinde quizin bazı arkadaşların ödemelerine bloke koyduğunda atılan mailler, ve ikinci 2k izlenme şartı ve 20 abone olayında olmuştu. Adamlar sırf biz istiyoruz diye izlenme ve abone kriterini eski haline çekti. Bu da toplu maillerle olmuştu. Zaten bana kalırsa partnerli satış olayları bu forumda bitmeli. Ha hazır kanal satışı olabilir ama içeriksiz satışlar yüzünden bir çok partner baltalandı.
lafının arkasında dursan ne güzel olur çıkaramadın kayıtları kafadan atmakla olmuyor alex bey![]()
aynı başlıklarla yollamayın ama spam olarak algılarlar
Zaten partner kanalı satmak tamamen saçmalık. Mailci arkadaşların ekmeğine mani olmak istemem ama sen zaten 1k izlenim 10 abone çekemiyosan ( aboneler hiç olmazsa sosyal medya trafik sitelerinden çekilebilir ) ne kazanmayı düşünüyorsun ki? Birde bir kanal 12 tlgülüyorum. Ayrıca hemen panik havası oluşturmaya gerek yok zaten açıklanacak bişey varsa açıklar quiz bu zamana kadar sorun çıkarmadı bu saatten sonra da çıkarmaz. Bu yüzden bugün en güvenilir partner quiz. Kanallarınız da 2-3 gün bekleyiversin milyar dolarlar mı kaybediceksiniz?
adamlar zaten 1-2 gün içinde belli olacak demişler böyle saçma şeylere gerek yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.