Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar alımlar falan kapandı mı zorlaştırıldı mı anlayamadım. 7-8k izlenimli 10 aboneli kanallarda kriterlere uymuyor hatası alıyorum. Başka sıkıntı yaşayan var mı?
hocam dalgamı geçiyosun sen quiz tüm spamları atmış sen kanal sokmaya çalışıyon uzaydamı yaşıyon
hocam dalgamı geçiyosun sen quiz tüm spamları atmış sen kanal sokmaya çalışıyon uzaydamı yaşıyon
Abi sen hayırdır? MNations'ta vermiyor kapananın parasını 2 ay geç ödüyor ama binlerce kanal sokanlar var. Benim hiç kanalım atılmadı şu üslubunu topla bi kere Survivor Hasan'lık yaptırma bana.
benle dalga geçen paramın üstüne oturup ta alay eden bi partnermi ? TABİKİ HAYIR BAGLAMAYIN HOCAM . Mnye baglayın kapanırsada kapansın . ama DALGA geçmiyor.
Ama doğru senin gibiler devam etsin ki her yer bir anda çöplenmesin survivor hasan
Bizimkileri atmadı hocam
Hocam wmz ile çoklu dashboard açılarak, hesap sahibinin tespitini zorlaştırarak aynı anda bütün kanalların atılmasının önüne geçilebileceği düşüncesiyle, üzülerek de olsa söyleyeyim yine quiz tercih etmek zorunda kalınıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.