QuizGroup 2016 Kasım Ayı Kazançları - Aralık Ödemeleri

valla kimin eli kimin cebinde belli değil. adamda psikoloji bırakmadılar. adsense youtube kaynaklı diyor. youtube den ses çıkmıyor. veriler adsense kaynaklı olduğunu gösteriyor. malum bizim forumda da teori üzerine teori üretiliyor. en iyisi biraz forumdan uzak kalmak. işime konsantre olamıyorum kaç gündür.

benide kovucaklar gerçek işimden az kaldı :D
Hayırlısı artık beklemekten başka çare yok.

2 kanalim vardı quizde ikiside %20 kesinti ile kesinleşti...

hadi gözümüz aydın arkadaşlar.adsense bu ay herkese fena darba vurdu,girip bakamıyorum şimdi tektek kanallara ama inşallah güzel bi para gelir yoksa cepte para kalmadı :)

Payooner Ödeme Geldi arkadaşlar. Hayırlı olsun.

Edit: Makarnalar başka aya kaldı :)

Life ödemeleri geldi webmoney. Quiz de gelir yakında.

16:18 x.xx webmoney quiz ödemesi

Top-up from Quiz Group International Inc., # , date 19/12/2016. "QuizGroup Payment for 2016-11-01 "

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Quiz iki telif almış kanala ödeme yapıyor mu acaba?

webmoney ödeme alındı bugun gelmiş. Yine sorun yok. USD üzerine gelmesi de güzel oluyor.
KAZANÇ x 3,50 = iyi para TL

Benim bir kanalım var iki telifli geçen ay ödeme yapmadı Dashboard'a da giriş yapamıyorum. Bilgileri girdikten sonra boş bir ekran çıkıyor. Kanalım hala Quizgruba bağlı görünüyor.

Benimde bir kanalım 6 ay 2 telifle ödeme aldım ve telifler kalkana kadar ödedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri