QuizGroup Açıklamaya reklam atmış

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
arkadaşlar QuizGroupa bağlı kanalımın birinde açıklama kısmına

JOIN QUIZGROUP PARTNER PROGRAM: QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

bu şekilde bir açıklama atmış kaldırsam ne olur ?
edit konuya gelecekler için: Sanırım arkadaşların dediği gibi quiz panelinden yanlışlıkla kendim yaptım silsenizde sorun olmaz....

Quiz partneri paypal adresleri aynı olan kanalları bir yere toplandı ve ANA Kanal muhabbeti çıktı buna açıklık getirmek gerekirsede.Bende bazıları gibi konulardan okuduğuma göre ana kanal temiz olsun,boş olsun,ileride kapanırsa giremeyiz falan adsense mantığı ile bir kanaldaki bütün videoları silip onu ana kanal yaptım.Asıl mese ANA Şifre,ana mail aslında belirlemiyoruz ANA Şifre belirliyoruz.
Diyelim ki;
A Kanalımızı ana kanal yapıp Ana şifre yaptık (gmail şifresi değil)Şifre istedi A kanalın gmail şifresi 444444 diyelim ama biz quizde şifre istediğinde ANa şifreyi 555555 yaptık diyelim.ve A Kanalımız kapandı ....
B Kanal ile Quize giriş yapacağız.(gmail şifresi ile değil) Kapanan A Kanaldaki belirlediğimiz 555555 şifresi ile B Kanalımızdan Quize giriş yapıp yolumuza devam edeceğiz.
Yani kısaca ANA mail hangisini yapayım diye uğraşmayın hiç farketmez....

Son düzenleme:
dashboard ında video link kısmına tıkladıysan otomatik olarak bütün videolarının açıklamalarına senin referans linkin eklenmiştir. yani bunu sen bilerek yada bilmeyerek yapmışsındır hocam.

bunu çok öncedende yapmıştı zaten yeni değil

---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------

dashboard ında video link kısmına tıkladıysan otomatik olarak bütün videolarının açıklamalarına senin referans linkin eklenmiştir. yani bunu sen bilerek yada bilmeyerek yapmışsındır hocam.
devile şuan öyle mi bilmiyorum ama geçmişte bnu kendileri yaptı

benim videolarımda nerdeyse hepsinde öyle açıklama var açıklama kısmında kaldırırsan bişey olmaz merak etme..

teşekürler bilgi için şunuda sorayım bari üstadlar şimdi kanalları bir yerden topluyor ya demin bir ana kanal belirledim ana kanaldaki videolarıda sildim ne olur olmaz diye,ama bir kaç konuda ise ana kanal önemli değil diğerleri ilede girilebilir deniliyor.?

linki açıklamaya koyanlar peki bu şekilde hiç referans kazanıyor mu acaba? ordanda gelir elde edebiliriz belki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri