Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 hane wm açık kanal ödemesi alındı
hocam haneler ne ile başlıyor yani 1xx ?
170 dolar ödeme bekliyordum arkadaşlar 4 haneye yakın bir ödeme geldi webmoney iyice kafayı yedi bu Quiz webmoneye bağlı sadece bir kanalim vardı
hocam haneler ne ile başlıyor yani 1xx ?
Yok hocam hesapladim fazla çıkıyor rakam çözmeye calisiyom
---------- Spam Engelliyici 14:01 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------
Haziranda 1 dashborad vardı hesap tanımlamayı unutmuştum o olabilirmi diye düşünüyorum ama ona daha sonra enpara tanimlamistim normalde oraya yatması gerekmiyormu
Valla hocam benim Full karıştı webmoneye fazla yattı banka 4 hane bekliyom o hala yatmadi garanti ortalık karışık yanibenimde aynı durum 1 haneli bekliyodum kanalım yoktu 2 haneli yatmış nerden yattığını bulmaya çalışyıorum
Banada biraz fazladan göndermişler170 dolar ödeme bekliyordum arkadaşlar 4 haneye yakın bir ödeme geldi webmoney iyice kafayı yedi bu Quiz webmoneye bağlı sadece bir kanalim vardı
Açıklamada 2015 06.01 2015.07.01 2015 .08 .01 yazıyor arkadaşlar
Hocam webmoney tanımlı olan sadece 1 kanal vardı 3 aylık ödeme alacaktım ama toplam 210 tl yapıyordu 3 aylık yatan 4 haneye yakın bi para3 aylik para gondermisler demek oluyor buda. Onceki aylarda odemesini alamadigin kanalin varmiydi iyi dusun?
210 dolarHocam webmoney tanımlı olan sadece 1 kanal vardı 3 aylık ödeme alacaktım ama toplam 210 tl yapıyordu 3 aylık yatan 4 haneye yakın bi para
Hocam webmoney tanımlı olan sadece 1 kanal vardı 3 aylık ödeme alacaktım ama toplam 210 tl yapıyordu 3 aylık yatan 4 haneye yakın bi para
---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 14:15 ----------
210 dolar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.