QuizGroup Ağustos Kazançları Eylül Ödemeleri

Paypal'dan Banka heasbina gecen arkadaslar odemeleriniz gelmeye basladimi?

Hocam wm'lerin ödemesini yapmışlar, Biz biraz bekleyeceğiz sanırım.

Beklemek sorun degil, odeme yapsinlar yeterli:)

Bi sorum olcak, iban account swift varya
Iban belli swift de belli, ama account yazan yere banka hesab no mi yaziyoruz ibansiz yani?

Iban belli swift de belli, ama account yazan yere banka hesab no mi yaziyoruz ibansiz yani?

Evet öyle de iban yazdıysan gerek yok ona diye yazıyor iban'ın yanındaki soru işaretinin üzerine gelince. Yine de içine sinmezse yaz.

farketmez önemli değil o.Zaten iban ın son sekiz hanesi genelde hesap numarası oluyo

Ödeme yöntemini değiştirdiğime dair bi mesaj atmadım ama onlar mail attıktan sonra kanalı bulamayınca kanalın mail ve adresini öğrenmek için atmıştım
bende bugün webmoney olarak değiştirdim ödeme yöntemini bakalım nolacak

Banada WM ödeme geldi ama farklı cüzdan tanımadığım için suan telden goremiyom

paypaldan dün wm yaptığım kanalın ödemesi geldi

hocam kapalı kanal ödemesimi aldınız anlayamadım

ah bil bilsem tüm ödmelerimi bank ile alırım bazılarınıda wm ile ale alırım tüm ödmelerimi 2 hafta önce aldım ama bugün bir wmden ödme geldi wm ismine baktığımda emin olmamakla beraber %90 kapalı bir kanal..
dosyalardan kanalı bulup bakacağım açıkmı kapalımı açı ise neden şimdi ödeme geldi bakacağım..

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

@AzomaXTR %100 eminim kapalı kanal kaza ile gönderdiler galiba.
şimdi olan kategorideki tüm kanallara baktım zaten o yerde 5 8 kanal var tüm ödme yöntemlerine baktım. hepsi bank wm ile alakası yok. ama bugün ne hikmetse durkduk yere ödem geldi.. yanlışlıkla atıldığı kanısındayım.. yüklü ödem değil bu arada 2 hane

Quiz adamdır açık spam kanalların parasını 1 eylül darbesinden sonra da ödemeye devam ediyor.

bitane kanalımın temmuz kazancını gönderdiler agustosu göndermediler işallah onuda gönderirler

3 haneli normal bir rakam ödemesi aldım bende o kadar düşük değil ama
24 ünde attılar banada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri