QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

mail mi gonderdiler ? kanalın kapanma yada atılma durumu var mı ?

sabah sabah 1 kanalım spamdan kapanmıs yine. ayın 3unde de baska bir kanal spamdan kapanmıstı. videolarda herhangi bir uyarı yok, telif yok hic birsey yok. guncel haber tarzı videolar. niye kapandıgıda yazmıyor. sadece spam diyip geciyor. her ay 2-3 kanal boyle spamdan kapanıyor ve kapananlarda sadece quize baglı olanlar. ve surekli kesinlesme oncesi kapanıyor vede hep yuksek kazanclı kanallar kapanıyor

2***$+ artik uzulmuyorum da

artık bu ay da kanalı kalan acayip şanslıdır diye düşünüyorum adamlar reklam gelirlerinin en yüksek olduğu ayı ceplerine indirdi sülalelerine yeter o paralar artık

2***$+ artik uzulmuyorum da

:( harcadıgımız zamana ve emege yazık gunah. aylardır hep aynı seyler. quizde adsense de 1 ay boyunca eseek gibi calıstırıyor bizi sonrada parya konuyorlar. resmen enayi yerine koyuyorlar. ya netten legal tarzı para kazanma yolunu blucaz yada bi is bulup calısıcaz baska bir yolu yok. yt den hayır yok artık. gerci is bulmakda ayrı bir dert

anlaşıldı bu atıkları kanala artık bahaneyi bulmuşlar para kazandiran izlenimler fazla diye şimdide paraya konuyorlar :D benim kanalın bgsi yüksekti yani aralıkta boş geçti 8*9*10*11*12 ayları boş geçti allah belanızı versin

anlaşıldı bu atıkları kanala artık bahaneyi bulmuşlar para kazandiran izlenimler fazla diye şimdide paraya konuyorlar :D benim kanalın bgsi yüksekti yani aralıkta boş geçti 8*9*10*11*12 ayları boş geçti allah belanızı versin

o paralar bunlardan fazlasıyla cıkar cıkmasınada neye fayda biz para alamadıktan sonra. benimde her ay en cok kazandıran kanallar kapanıyor. eylulden bu yana her ay kazancın %40 ini ancak alıyorum. zaten 1-2 kanal kaldı artık onlarıda gelecek aya kapatırlar sıfırlarız

arkadaşlar kanal atma konusunda quiz de bazen mecburiyetten telif dahi yememiş kanalı atabiliyor. en güzel örnek buna benim günlük 50 tl getiren kanalı atmışlardı ve adsense ye bağlı idi.. başka partner lere bağlamaya calıştıgımda youtube algoritmasından dolayı bu quiz tarafından atılan kanalım yüksek risk içeriyor diye 3 ayrı partnere şartları sağlamama ragmen giremedim.. yani youtube bunları zorluyor bunlar kafasına göre partnerler kanal alamıyor önce youtube algoritmasından kanalın geçmesi gerekiyor. geçemezse benim gibi almıyolar.. mecbur kanalı atıyorlar sonra.

arkadaşlar kanal atma konusunda quiz de bazen mecburiyetten telif dahi yememiş kanalı atabiliyor. en güzel örnek buna benim günlük 50 tl getiren kanalı atmışlardı ve adsense ye bağlı idi.. başka partner lere bağlamaya calıştıgımda youtube algoritmasından dolayı bu quiz tarafından atılan kanalım yüksek risk içeriyor diye 3 ayrı partnere şartları sağlamama ragmen giremedim.. yani youtube bunları zorluyor bunlar kafasına göre partnerler kanal alamıyor önce youtube algoritmasından kanalın geçmesi gerekiyor. geçemezse benim gibi almıyolar.. mecbur kanalı atıyorlar sonra.

hocam atılan kanalları 1 ay boyunca bekletip kesinlesmeden 1-2 gun once yada kesinlesmeden sonra atıyor ve sonrada parayı vermiyor. kapanan kanallarda aynı sekilde. forumda cok konusu gecti bu sahıslar ayın 5inde parayı gogle dan alıyor dye

Ben balığa gideceğim zaman bir gün once olta atacaığım yerı bolca yemlıyordum Ertesı gun bolca balık yakalıyordum (ben tuttuğum balıkları göle geri salıyorum gelecek nesıller içinde ıhtıyacdan fazla balığı göle geri iade edelim) Bu guiz de beni yemledı 3-5 ay kapananı ödiyor diye güvenimi kazandı Güzel ve iyi kanallarımı bağladım tam para kazanacaız derken her ay darbe üstüne darbe ındırdı Şimdi ise kredi kartı borcunu ödeyemecek durumda kazançlar Ah ulan ah çıksa bir fakır akrabam 20-30 lira ver dese vermem ama elin guiz ve mn sinde dunyanın parasını bıraktık Guiz attığı açık kanalıda ödemesse papazı bulduk demektır

Ben balığa gideceğim zaman bir gün once olta atacaığım yerı bolca yemlıyordum Ertesı gun bolca balık yakalıyordum (ben tuttuğum balıkları göle geri salıyorum gelecek nesıller içinde ıhtıyacdan fazla balığı göle geri iade edelim) Bu guiz de beni yemledı 3-5 ay kapananı ödiyor diye güvenimi kazandı Güzel ve iyi kanallarımı bağladım tam para kazanacaız derken her ay darbe üstüne darbe ındırdı Şimdi ise kredi kartı borcunu ödeyemecek durumda kazançlar Ah ulan ah çıksa bir fakır akrabam 20-30 lira ver dese vermem ama elin guiz ve mn sinde dunyanın parasını bıraktık Guiz attığı açık kanalıda ödemesse papazı bulduk demektır

sen atılan ama acık kalan kanala ödeme olacağını mi düşünüyorsun. geçen ay kesinlesen ödemeden 1 gün önce atılan ve halen parakazanması açık ayakta olan kanallara ödeme yapılmadı. Bence soğuk suyunu iç.

sen atılan ama acık kalan kanala ödeme olacağını mi düşünüyorsun. geçen ay kesinlesen ödemeden 1 gün önce atılan ve halen parakazanması açık ayakta olan kanallara ödeme yapılmadı. Bence soğuk suyunu iç.

ya şöyle ayar ayar konuşup insanların canını sıkmayın.

%0000.1 ödeme ihtimali allah belanı versin Quiz

Gerçekler canını sıkıyorsa git kumda oyna. kendine gelirsin...

Adam gibi konuş. 35 yaşındasın bide. İnsan gibi yazdım. Ayar ayar konuşmayın diye. "soğuk su iç ödeyeceğini mi sanıyorsun" bu ne demek. Burda bu paraya ümidini bağlamış bir ton insan var. Senin egon tatmin olacak doğruyu bildin aferin alacaksın diye her istediğini yazamazsın.

Bu ayın bahaneside belli oldu ozaman. İzlenme-tık-kazanç orantısızlığı bla bla. O zaman ne diye attığımız kanallar açık kalırsa öderiz diye mail attınız kardeşim, yazık günah valla. Bende %1 ümitliydim ama oda kalmadı artık :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu ayın bahaneside belli oldu ozaman. İzlenme-tık-kazanç orantısızlığı bla bla. O zaman ne diye attığımız kanallar açık kalırsa öderiz diye mail attınız kardeşim, yazık günah valla. Bende %1 ümitliydim ama oda kalmadı artık :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana öyle bi mesaj gelmedi ama umrumda değil

bu konuyu güncellemek yerine diğer konudan devam edeydik iyiydi!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri