QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

Kesinleşmeyen kanalın ödemesi geldi 2 hane WM kanal dash da kesinleşmemiş görünüyor hala

Kanalı atılıp kapananlar ödeme alırsa etiketlesin zor bir ihtimal ama belki olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

yav arkadaşlar şu konuyu ödeme haricinde güncellemeyin.gidin diğer konuda konuşun. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

yav arkadaşlar şu konuyu ödeme haricinde güncellemeyin.gidin diğer konuda konuşun. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

her ne kadar haklıda olsan,bikaç arkadaşla birlikte senide banlamak zorundayım hocam çünkü onları uyarmak isterken sende aslında bu kurala uymuyorsun.konuyu rapor etmeniz gerekiyor...her ay oldugu gibi bu ayda da yine bisürü arkadaş bu konu yüzünden banlanacak anlaşılan.

Hocam Dogru olmayan bi olay gördüm ortada sessiz kalamadım kusura bakmayın.Beni yanlış anlamayın amacım polemige girmek değil. ama benim yapımda mantıgıma aykırı gelen bi durumda sessiz kalamıyorum, belki bende banlancam ama sölemeden edemicem. Ben rega arkadasımızı tanımam etmem ama rega diger yorum yapan insanları uyarmış bu sebebten konuyu uplamış oldu banlandı ama aynı şeyi suanda sizde yaptınız.Ha diyebilirsiniz benim görevim onların hangi sebeble banladıklarını söylemem diyebilirsiniz ama bunun içnde üyenin profil yerinde ban sebebini yazabilyosunuz gördügüm kadarıyla oraya belirtebilrdiniz diye düşünüyorum.Saygılarımla

3 haneli ödeme aldım. 3 aydır ödeme almıyordum. Webmoney e bağlıydı hesap. Hadi hayırlı olsun .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri