Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
90 wmz quiz webmoney geldi kanal kapanmadı fakat aralıkta partnerden atılmıştı, para kazanmasıda kapanmıştı.
İçerideki miktar kasım ayına mı aitti? Arada böyle yazıyorum kimse kusura bakmasın, belki bazıları için önemsiz olabilir ama içeride kasım - aralık 15K para kaldı bu yüzden soruyorum ara ara bu tür ödeme alan arkadaşlara.
3 hane alındı kapanan kanal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam miktar olarak 1xx şeklinde belirtmenizde bir sakınca var mı acaba ?
3 hane alındı kapanan kanal
Hocam kanalin ne zaman kapandi lutfen yazdin ya
Kesinlesmismiydi pekiGeçen ayki kıyımda kapandı
Kesinlesmismiydi peki
183 dollar ödeme geldi webmoneye .. kanal atılmıştı ama o dashborda atılmış başka kanalar da var onları ödemeyecekler anlaşıldı. galiba 4 hanelileri ödemeyecekler attıklarını özelikle
Bence ödenecek hocam panik yok yavaştan geliyor
---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------
Bir 3 hane daha webmoney geldi şimdi
inşallah herkes alır hocam herkes çok büyük darbeler yedik bi nebze olsun rahatlatırkesinleşseydi para senin gibi düşünürdüm o dashborda 3 haneli ödeme kesinleşti ama 4 hane olan kesinleşmedi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.