Ne bileyim hocamarkadaşlar öyle bir anlatıyor ki
anlamadım vallahi neyse tek çare dua edeyim bari
gelir inşallah.
yanlış anlamayında hocam kaç haneliydi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne bileyim hocamarkadaşlar öyle bir anlatıyor ki
anlamadım vallahi neyse tek çare dua edeyim bari
gelir inşallah.
Arkadaşlar eğleniyorlar gül geç onlara![]()
yanlış anlamayında hocam kaç haneliydi?
İçimi rahatlattınız![]()
---------- Spam Engelliyici 21:15 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------
3xx hocam paypal daha gelmedi kanalda temiz dashboardada sorun yok anlamadım gitti.
Quiz ödemediği paraların yarısını ytpara yönetimine yediriyor. Biz quiz için yapılan kötü yorumları siliyoruz. O yüzden sanki quiz iyi bir partner gibi gözüküyor. Tüm gerçek buydu aslında.
ya kimin ne dediğine bakmayın 27sine kadar yatmassa yatmaz 27sinden sonra hiç bir ay paypala ödeme yapmamıslar benim9xx ödemem var adsensem işleme girmedi bekliyoruz sende bekle arada dua et bişey yap
![]()
![]()
![]()
benimkiler hep 28inde yapılır![]()
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bana 27 sinden sonra yapmıyolar abi diyen sen değilmisin utanmadan gelip bunu begendinmi birde onurcum![]()
Arada fark var. Ben dedim 27'sine kadar yapacağız demişler. Mail atmışlar, 27'sine kadar bitecek demişler![]()
Aynen hocam bende mail attım 20-27 ocak arası dedi.
Sessizce bekliyoruz..
Yüksek sayılabilecekleri aldım ama 100$ kaldı en son, bir türlü gelmedi.
geldimi hocam ? banada gelmedi bi bitsede life konusuna geçsek artık yaw![]()
ya beyler bu quiz naptı boyle merak ediyorum ilk defa quizden ödeme alacakdım ne sansmıs ya ben bu partnerlerden nie para alamıyorum arkadas her girdigim partner daha ilk ayında cizik cekiyor budamı boyle oldu ne adsense canmış ya
Banka ödemesi bekleyenleri şöyle alalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.