QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
iyi oluyor böyle,çöpleri alsınlar kapının önünden adam gibi çalışacak olan çalışsın,nasıl bi beyinsizliktir google dan sahte tıkla para alabilecğini sanmak

Bu karaktersiz sahteciler yüzünden biz temiz çalışanlarda bekliyoruz.
İnşallah kökten temizlerler bu sahtecileri.

O zaman 4 haneye zorlamaya gerek yok 3 haneli olacak 10-20 tane olacak mis bende üzülüp duruyorum 4 haneye çıkamıyoruz diye...

Parasını alamayanlara geçmiş olsun inşallah ödeme yaparlar ya hiç kimseye vermesinler ya herkes alsın parasını nasıl bir iştir bu...

Sahte tık çekip, ''Vay baboo blok geldi parama'' diye ağlayanlara tek bir şey söylüyorum; ''Ağlamayın''. :)

Sahtenin her türlüsünü yakalamak google'ın işi. Yakalayamadıysa kendi sorunu bizlerin değil.. Kanal temizse paranızı alırsınız çünkü temiz kanal için partner her türlü parasını ister

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sahtenin her türlüsünü yakalamak google'ın işi. Yakalayamadıysa kendi sorunu bizlerin değil.. Kanal temizse paranızı alırsınız çünkü temiz kanal için partner her türlü parasını ister

Sahte tık çeken bir kanal nasıl temiz olur allah aşkına anlat şunu oturup seni dinleyecegim. :D
Sahte izlenim, sahte tık vs he bir de 301'ciler var. Umarım bu gibi kanallar bu partnerlerden temizlenir bizde önümüze bakarız. Onlar yüzünden bu işi layıkıyla yapmaya calısan adamlar karın agrısı cekiyor. 4 günde tamamlanan ödeme ayı 20 günde bitmiyor artık. Biraz saygı az da sükunet. İyi akşamlar.

YjRl8z.png

Ödemesini henüz alamadığım kanalıma 2 videoya böyle eşleşen gelmiş Ne yapmamı önerirsiniz itiraz edeyim mi?

YjRl8z.png

Ödemesini henüz alamadığım kanalıma 2 videoya böyle eşleşen gelmiş Ne yapmamı önerirsiniz itiraz edeyim mi?

Yeni kullanıcı da değilsin ki uyaralım. :) Ödeme konusunu resmen baltaladın şuan.
Ama madem sordun cevap verelim; videoları sil devam et.

YjRl8z.png

burası konusu değil aynen ama bu elemanların konusu vardı forumdan bir arkadaş yazmış ss alarak koymustu konuya network yazılım yazarsan görürsün özel aramaya

Yeni kullanıcı da değilsin ki uyaralım. :) Ödeme konusunu resmen baltaladın şuan.
Ama madem sordun cevap verelim; videoları sil devam et.

Konu dışı bir konu değil. Rica ediyorum boş konuşma şu konuda! Ben silersem tekrar gönderecekler. Galiba benim hak sahibi olup olmadığımı anlamak için yapıyorlar. Başka birileri var mı? Bu sorunu yaşayan.

burası konusu değil aynen ama bu elemanların konusu vardı forumdan bir arkadaş yazmış ss alarak koymustu konuya network yazılım yazarsan görürsün özel aramaya

Aynen dostum onu söylememin sebebi, şimdi bir çok adam NETWORK yazılım denen bu meretten muzdarip bir başlarsa herkes şikayete konu konuluktan çıkar.

---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Konu dışı bir konu değil. Rica ediyorum boş konuşma şu konuda! Ben silersem tekrar gönderecekler. Galiba benim hak sahibi olup olmadığımı anlamak için yapıyorlar. Başka birileri var mı? Bu sorunu yaşayan.

Report. :)

Son düzenleme:
Sahte tık çeken bir kanal nasıl temiz olur allah aşkına anlat şunu oturup seni dinleyecegim. :D

Sahte izlenim, sahte tık vs he bir de 301'ciler var. Umarım bu gibi kanallar bu partnerlerden temizlenir bizde önümüze bakarız. Onlar yüzünden bu işi layıkıyla yapmaya calısan adamlar karın agrısı cekiyor. 4 günde tamamlanan ödeme ayı 20 günde bitmiyor artık. Biraz saygı az da sükunet. İyi akşamlar.

Tabi anlatayım... Geçersiz etkinlik tespit edilen kanallar zaten kapatılır. İzlenme çekilen videolar ise yakalandiğında silinip yeniden yüklenir. Hiçbir olumsuz durum tespit edilmeyen kanalın parasına el koyulması gibi bir şey var mı?

Konuya şimdi baktım quizle alakası yok galiba :S Network yazılım deyince e quizden de paraları alamıyoruz direk bağlantı kurdum.

Son düzenleme:
Konuya şimdi baktım quizle alakası yok galiba :S Network yazılım deyince e quizden de paraları alamıyoruz direk bağlantı kurdum.

Sen bağlantı kurma güzel kardeşim git biraz dinlen. Böylelikle sağa sola saygısızlık yapmazsın ''boş konuşma'' gibilerinden. Haydi selametle. :)

Şimdi bu sahte tık ve izlemim kastıranlar yüzünden mi bizim ödemeler gecikti :/

4 haneli kanal çok şükür hala bağlı quiz e inş bi dert çıkartmazlar başımıza

9xx alan hiç yok dimi arkadaşlar. 8xx de kalmıştı sanırım.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri