webmoneyden para alamayan varmı ben 2 haneli alamadım hala
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni bir şey geldi aklıma acaba Türkiye de dolar kurunun bu kadar yüksek olması nedeniyle mi geçici bloke koydu paypal? Yoksa geçen hafta ödeme aldığımızda hesabımıza tıkır yatırmışlardı, bence bununla bir alakası var, bloke konulan paralar dolar kuru normal seyrine dönünce serbest kalırsa şaşırmam.. Quiz bunu geri çekecek olsaydı geçen haftada geri çekerdi, kapanan kanallarla alakası olduğunu sanmıyorum bu durumun açıkcası..
Yeni bir şey geldi aklıma acaba Türkiye de dolar kurunun bu kadar yüksek olması nedeniyle mi geçici bloke koydu paypal? Yoksa geçen hafta ödeme aldığımızda hesabımıza tıkır yatırmışlardı, bence bununla bir alakası var, bloke konulan paralar dolar kuru normal seyrine dönünce serbest kalırsa şaşırmam.. Quiz bunu geri çekecek olsaydı geçen haftada geri çekerdi, kapanan kanallarla alakası olduğunu sanmıyorum bu durumun açıkcası..
Çünkü bugün paypal ile görüşmelerimde o para serbest kaldığında bakiyeniz düzelir ve paranızı çekersiniz gibi esnek bir konuşma yaptı müşteri temsilcisi, paranın serbest kalacağından eminler yani.. Sadece dolar kurundan dolayı sanırım bu blokeler aklıma başka bir sorun gelmiyor. Adamlar ödemeyecek olsalar baştan hiç yatırmazlardı.Paypaldan herşey beklenir kardeşim ihtimal var olabilir.
Hocam iyi de 2,35 oldugunda da 2,28 den aldık ödemeyi.. Yani Quiz bence bu paraya bloke koyacak olsa baştan yazardı bloke ya da delayed for xxxx falan filan diye; gidip ödemeyi yapıp böyle geri çekmezdi sanıyorum.Kur yüksekte ne oluyor 2,44 dolar kuru Paypal 2,35 den bozuyor. Kurun yüksek olması da Paypala yarıyor anlayacağın.
Çünkü bugün paypal ile görüşmelerimde o para serbest kaldığında bakiyeniz düzelir ve paranızı çekersiniz gibi esnek bir konuşma yaptı müşteri temsilcisi, paranın serbest kalacağından eminler yani.. Sadece dolar kurundan dolayı sanırım bu blokeler aklıma başka bir sorun gelmiyor. Adamlar ödemeyecek olsalar baştan hiç yatırmazlardı.
---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------
Hocam iyi de 2,35 oldugunda da 2,28 den aldık ödemeyi.. Yani Quiz bence bu paraya bloke koyacak olsa baştan yazardı bloke ya da delayed for xxxx falan filan diye; gidip ödemeyi yapıp böyle geri çekmezdi sanıyorum.
ödemeleri şu en yüksek kur zamanına denk gelen partner var mı başka hocamayrıca forumdan bir arkadaşın paypal yurtdışı paypal hiç bir bloke ile karşılaşmadı gün içinde aldığı ödemeden.
Beyler banka ödemem geldi, 2xxx dolar ama diğer çalınan kanalın ödemesi gelmedi 3xxx şimdi ödeme kime geçmiştir çalan kişiyemi? ayın 7 sinde çalındı kanal ocak 7 yani
ödenmiş ise quiz den ödeme bilgilerini alabilirmiyim?, çalan kişinin ? çok büyük sorunum var lütfen teşekkürler hayırlı geceler..
@Incubus , @Katip , @fatihbaz , @ceyo , @DeviLLe , @Mercurial
alırsın paypaldan bilgileri zaten panaldede gözükür
millet aweden aralık kazancını aldı biz hala Quizden paramızı alamadık adalete bak hele..
Hafta sonu yapacak hiç birşey yok . Adamlar çalışmıyor.Arkadaşlar kussura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama, gerçekten bugun ödenmesi lazım birisi ulaşsın birşeyler yapalım böyle olmaz bir gelişme varmı paypal ile ilgili olmassa ödemeleri webmoneye geçirmek için pm falan atalım.
Malesef Benim de 4 Haneli Paypal ödemesi yapılmadı. Bugün 31 i ama herhangi bir ödeme hareketi görünmüyor. İşin tuhafı o kadar mesaj yazıyorum gerek kendi Dashboardlarındaki support tan gerekse direk email yoluyla ama herhangi bir cevap yok. Quiz e güveniriz hiç böyle yapmazdı ama bu Paypal sorunu büyük problem çıkardı bu ay. İşin zor kısmı hepimizin ödemesi, bu gelecek paraya göre yaptığımız hesaplar vardı. herşey aksadı o kötü oldu. yanılıyor muyum bilmiyorum ama bugün müydü ödeme yapılması gereken son tarih arkadaşlar? Biliyorsunuz ayın 27 - 31 i arası hepsini ödüycez demişlerdi şimdi de 1 - 10 u arası hepsini ödiycez deme opsiyonları var mı resmi olarak sözleşmelerinde. Bi inceleyelim bakalım. Sanırım Paypal da ödemeler 9xx seviyesinde kaldı açık kanalların. xxxx rakamlara gelemeden blokeler vs kaldı ortalık iyice karıştı Paypalde. Hayırlısı olsun demekten ve beklemekten başka yapacak birşey yok.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.