QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Hocam bunlar şimdi daha önce Paypal'dan ödeme alan kişilere yarın ödeme yapmıcaklar mı? Açık kanalların neredeyse %80'i ödenmedi kapalıların %50'si yok :D

Yok hocam şöyle, paypal'den ödeme alan kişilere yapmayacaklar derken o kanal için ödeme aldılarsa ve blokeliyse yapmayacak. Yoksa daha önce almadıysanız o kanal için yapacaklar. Yarın tüm ödemeler bitecek kısaca. Dediklerine göre yani :)

Yok hocam şöyle, paypal'den ödeme alan kişilere yapmayacaklar derken o kanal için ödeme aldılarsa ve blokeliyse yapmayacak. Yoksa daha önce almadıysanız o kanal için yapacaklar. Yarın tüm ödemeler bitecek kısaca. Dediklerine göre yani :)

Oh güzel o zaman :)

Bloke edilen ödemeler ne olacakmış peki?

Bloke edilen ödemeler ne olacakmış peki?

Hocam bloke edilen ödemeler için Quiz düzenli olarak paypal'e talimat veriyor. Arkadaşların anlattığı işlemleri yapmanız lazım, ne kadar çok kişi yaparsa o kadar hızlı çözüme kavuşur. Birçok arkadaş bugün aldı ödemeleri blokelerden kurtulup ;) Diğer konuda var, önce çözümlemeniz gerekiyor sorunu. Benim blokelenmediği için tam bilmiyorum nasıl yapılıyor ama diğer konuda arkadaşlar anlatıyor. Paypal ile sizin aranızda daha çok durum.

hocam full kafamı karıştırdınız :D şimdi 4 haneli ödeme bekliyorum paypala yapılmıcakmı ödeme :D

Arkadaşlar 4 haneli almam gerekiyorken quizden mail geldi 227,57 dolar ödemeni yarın yapacağız diye. Şimdi durum şöyle, 10 kanal mevcut aynı dashboardda. Biri quizin kesinleşme günü kapanmış idi. Normalde öderler. Ödemeyeceklerini varsayalım. Yine 227 dolara düşmüyor almam gereken para. Yine kat kat yüksek. Dashboardda da sıkıntı var benim, -550 dolardan başlıyor. Dashboard hatası sanırım, umarım öyledir.

Ödenmesi gereken tutar

Dashboard

Şimdi benim anlamadığım bu dashboarddan 227,57 $ nasıl çıktı.

Hadi diyelim -553.41 den başladı, bir bug değil. 942 dolar kazancım oluyor. Diyelim kapanan kanal ödenmedi. kazandırdığı 753,9 doları 942 dolardan çıkarsak yine 227,57'e ulaşamıyoruz. Bu quizin 227,57 doları nerden çıkardığını merak ediyorum.
Umarım yanlış mail göndermişlerdir.

Büyük problem olduğu için kazançları kapamadım. Yetkililere de rica ediyorum silmesinler, gerektiği zaman ben silerim..

Arkadaşlar 4 haneli almam gerekiyorken quizden mail geldi 227,57 dolar ödemeni yarın yapacağız diye. Şimdi durum şöyle, 10 kanal mevcut aynı dashboardda. Biri quizin kesinleşme günü kapanmış idi. Normalde öderler. Ödemeyeceklerini varsayalım. Yine 227 dolara düşmüyor almam gereken para. Yine kat kat yüksek. Dashboardda da sıkıntı var benim, -550 dolardan başlıyor. Dashboard hatası sanırım, umarım öyledir.

Ödenmesi gereken tutar

Dashboard

Şimdi benim anlamadığım bu dashboarddan 227,57 $ nasıl çıktı.

Hadi diyelim -553.41 den başladı, bir bug değil. 942 dolar kazancım oluyor. Diyelim kapanan kanal ödenmedi. kazandırdığı 753,9 doları 942 dolardan çıkarsak yine 227,57'e ulaşamıyoruz. Bu quizin 227,57 doları nerden çıkardığını merak ediyorum.
Umarım yanlış mail göndermişlerdir.

Büyük problem olduğu için kazançları kapamadım. Yetkililere de rica ediyorum silmesinler, gerektiği zaman ben silerim..

Bunu mail olarak onlara bildirdiniz mi? Cevap vermeseler bile gözden geçirirler. Yarın öbürgün ödemeler tamamlanacak zaten. Bekleyip duruma göre Quiz'e ulaşmaya çalışırsın. Sana yine cevap vermişler, bize selam bile veren yok henüz.

Bunu mail olarak onlara bildirdiniz mi? Cevap vermeseler bile gözden geçirirler. Yarın öbürgün ödemeler tamamlanacak zaten. Bekleyip duruma göre Quiz'e ulaşmaya çalışırsın. Sana yine cevap vermişler, bize selam bile veren yok henüz.

227 dolar ödeyeceğiz dediklerinden sonra 3 kere mail attım. cevap yok

bende vaka bölümüne dediğiniz gibi mail resimlerini ve daha önce ödeme aldığıma dair resimleri yolladım bakalım inş bir sonuç çıkar

İnşallah yarın bütün sorunlar çözülür, 10 gün sonra yeni ödeme dönemi başlayacak...

Her ne olursa olsun ayın 10`undan önce bütün paypal hesaplarını bir şekilde banka/webmoney olarak güncellemiş olalım arkadaşlar.

öyle bir diyorsunki zannedersin Paypal yetkilisi. :D inşallah alırızda biter bu saçmalık çok sardılar sarfa..

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
hocam o kadar emin konusuyorum alıcaksınız hic merak etmeyin ama bence artık bırakın su paypalı :) gecin webmoneye pişman olmazsınız. Bencede yetkililer acsın artık bu konuları :D

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
hocam o kadar emin konusuyorum alıcaksınız hic merak etmeyin ama bence artık bırakın su paypalı :) gecin webmoneye pişman olmazsınız. Bencede yetkililer acsın artık bu konuları :D
bu kimlik olayı olmasa bende direk geçerdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri