QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
hepsini ödemeye devam edeceğiz mi diyor sabah bir arkadaşa banka ödemesi gelmiş 4 hane bizde hala tık yok ya :(

Arkadaşlar şimdi ödemeyi bankaya çevirsem olur mu?Geçenlerde unuttum şimdi paypal bloke yiyen kanalı banka hesabına çevirmek istiyorum panelden quize bir mail atmalı mıyım?Yardım ederseniz sevinirim.

Bana bu şekilde mail geldi ; A transfer to your Bank account in the amount of USD xxxx has been made on 04.02.2015.
Kısaca yani yatırdıklarını söylüyorlar 10:42 sıralarında geldi.Ama halen banka boş bekliyoruz bakalım.

Bana aynı mail dün geldi. Sanırım Cuma günü falan hesaba anca gelir paralar

Bana bu şekilde mail geldi ; A transfer to your Bank account in the amount of USD xxxx has been made on 04.02.2015.
Kısaca yani yatırdıklarını söylüyorlar 10:42 sıralarında geldi.Ama halen banka boş bekliyoruz bakalım.

Usta ilk x kaç ? :)

---------- Spam Engelliyici 16:45 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

will be made lie has been made arasında fark var. Gelen mailere dikkat edin arkadaşlar. will be made olan yapılacak demek. has been made diyenler yapıldı demek. has been made diyorsa en geç yarın hesapta olur ;)

Usta ilk x kaç ? :)

---------- Spam Engelliyici 16:45 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

will be made lie has been made arasında fark var. Gelen mailere dikkat edin arkadaşlar. will be made olan yapılacak demek. has been made diyenler yapıldı demek. has been made diyorsa en geç yarın hesapta olur ;)

bana ne will geldi ne has geldi :)

Ayın 2sinde paypaldan bankaya çevirdim bende, mailde attım durumla ilgili bana mailde gelmedi ödemeyle ilgili normal mi bu?

Tam konuya bakayım dedim ödemeler ne durumda diye, şifeyi girerken telefona msj geldi. quiz group banka hesabınıza para yatırdı diye :D Kurtuldum paypaldan adamsın quiz

4 hane

mail gelmedi

Bu ödeme paypala gelmeyince ayın 3 ünde ödeme yöntemini banka yaptım ve quiz e bir adet bilgilendirme maili attım.

Son düzenleme:
Tam konuya bakayım dedim ödemeler ne durumda diye, şifeyi girerken telefona msj geldi. quiz group banka hesabınıza para yatırdı diye :D Kurtuldum paypaldan adamsın quiz

arkadaşlar parasını alanlar alamayanlara dua etsinler bir zahmet :D :D

kaç hane aldın ?

Ayın 2sinde paypaldan bankaya çevirdim bende, mailde attım durumla ilgili bana mailde gelmedi ödemeyle ilgili normal mi bu?

valla hocam ben de senle aynı durumdayım ve takip ettiğim kadarıyla forumda en az 20-25 kişi var bizim durumumuzda olan 4 haneli yüksek ödemeler en ufak ses seda yok tonlarca mail var geri dönüş en ufak şekilde yok bi kaç rus alternatif partner buldum bi süre bunlara kanal bağlamamayı düşnüyorum... Freedom mn,awe gibi firmalarda yüksek kazançlara (kanallar açık olsa dahil) bloke koyuyorlar... Sabah dikkatimi çekti Life ve Kendo TV mi neydi ordan ufak paypal ödemeleri yaparak sosyal mesaj veriyorlar bakın paypalı da ödeyebiliriz istersek diyerek akılları sıra güven oyu toplıyacaklar... Bu sessizlik hiç etik olmayan terbiyesizlikten başka bişey değil. bi life gibi sosyal mediadan bir gelişme yazsalar en ufacık bir kıvılcım yetecek... Allah muhafaza diyerekten açıkçası ocak ve şubat ödemeleri baya sarkacak hatta yapılmaz gibi geliyor... tabi bu şahsi fikrim tarih tekerrürden ibaret

4 haneli banka ödemesi geldi kuveytürk paypal dan bankaya çevirmiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri