Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quize 4 kanal bağladım bu kanalların toplam kazancına nerden baka bilirim?
Varmı paypal iade yapıpda banka'Ya ödeme alan ?
ben çarşamba günü iade ettim hala bekliyorum.
ben çarşamba günü iade ettim hala bekliyorum.
Aynı ödeme yöntemi ile bağlayıp ayrıca dashboardları birleşmiş ise(Benim aynı ödeme yöntemi olupta ayrı olan kanallarım var o yüzden diyorum) herhangi birinden girip bakabilirsiniz. Ancak kazancınız kesinleşmiş ise görebilirsiniz.
When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days.
bunu daha önceden de diyorlar mıydı?
evet.
---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------
sözde 5k dolar üzerini daha erken gönderiyolarmış. bakalm görecez gerçkten öylemi
erken mi, geç mi ?![]()
Gectir o. Erken olmasi biraz mantiksiz gibi ama cukabilir de.erken diye biliyorum ben. bonus niteliğinde![]()
When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days.
bunu daha önceden de diyorlar mıydı?
erken mi, geç mi ?![]()
Bugün bana mail atmışlar şu paypalın geri gönderdiği bi ödemeyi banka hesabıma geçmişler 1 2 iş günü içerisinde hesabınızda olur demişler. Bi ödemem daha var onu daha yapmamışlar ama bakalım bi gelsin.
Bugün bana mail atmışlar şu paypalın geri gönderdiği bi ödemeyi banka hesabıma geçmişler 1 2 iş günü içerisinde hesabınızda olur demişler. Bi ödemem daha var onu daha yapmamışlar ama bakalım bi gelsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.