QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
neyy banka ödemesinde 30 $ mı kesio quiz la zaten benim bu ocak ayında alcağım para 35$

pp bekleyipte, sonradan odemesini degistirip alan / alamayan var mi

Son düzenleme:
benim dün ödemem paypaldan quize iade olmuş. dün mail attım. bakalım ne zaman dönüş yapacaklar.

Kız arkadaşım da bugün net le biten mail adresine gerekli ekran görüntülerini attı ve bugün parası bankaya yattı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dear Partner,

Please provide the screenshort of the transaction as you see it in
your PayPal account dashboard.
Best regards,
The QuizGroup Team Arkadaşlar böyle bir mail geldi bugün saat 17 civarı tam olarak ne istiyorlar anlayamadım. Neyin ekran görüntüsünü istiyorlar sizce ?

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

Kız arkadaşım da bugün net le biten mail adresine gerekli ekran görüntülerini attı ve bugün parası bankaya yattı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neyin ekran görüntülerini attı hocam.

Dear Partner,

Best regards,
The QuizGroup Team Arkadaşlar böyle bir mail geldi bugün saat 17 civarı tam olarak ne istiyorlar anlayamadım. Neyin ekran görüntüsünü istiyorlar sizce ?
paypaldan parayı iade ettiğine dair foto istiyolar dostum o tarihte iade ettiğin paranın resmini çek at

Dear Partner,

Best regards,

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

Neyin ekran görüntülerini attı hocam.

Örnek mail:

Dear Sir/Madam;

I send you the money back (11-2014 payment) which is blocked by Paypal. Please check ========> Burada bloke konulan benim 11. ayın parasıydı, sizinkisi 12. ay ise ise 12 yazın

My channel id : xxxxx
payment screen of my dashboard: (buraya quiz dashboard daki ödeme ekran görüntüsü

Channels screen of my dashboard: (kanal id leri gözükecek şekilde kanallarım sayfasının ekran görüntüsü)

and the last one Paypal Transaction Details: (Buraya da Paypal'dan Quiz'e geri gönderdiğini paranın işlem detaylarını gösteren ekran görüntüsü)

My paypal e-mail: Daha önce parayı gönderdikleri paypal mailiniz

Best regards
Adınız

Buraya diye yazdığım yerlere lightshot kullanarak ekran görüntülerini link olarak kaydedin ve yapıştırın
Maili de support @ quizgroup.net 'e gönderin

Son düzenleme:
dun mail attım bugun webmoneye ödeme göndermişler çok şükür. kasım ayında kapanan kanal için paypala göndermişlerdi. paypal bloke koydu. geri iade yapıldı quize. şu an tekrar webmoneyde para.

quizden aralık ödemesi alamadım daha benden başka varmı ödeme alamayan

tek dashboardda olan paypal iadeli kanalların ödemesi bankaya yapılmış dashboarddan ödeme yöntemini değiştirebildiğim için, ama farklı dashboardda tek kanal vardı gauth_callback hatası yüzünden giremediğim için değiştiremedim onun ödemesi gelmemiş mailler atmama rağmen.ödeme yöntemini değiştiremesinler diyemi bu hatayı verdiriyorlar anlamıyorum.

Ya bu adamlar benim paralari ödemiyorlar paypal bloke sorunu da yok hani. Maillere otomaille cevap veriyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri