Arkadaşlar bana 2x gelmedi.Ne yapmalıyım?
başka kanallarınla toplu ödeyecektir illa öder rahat ol
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bana 2x gelmedi.Ne yapmalıyım?
Gelen Paranın Üstüne Tıkla Orda Ne Kadar Kestiğini Gösteriyor
Toplam tutar: Gönderilen Para
Ücret Tutarı: Paypalın Kestiği Para
Net tutar: Hesaba Geçen Para
Tamam hocam rahatlattın sağ ol.İnşallah 3 hanelilere bir an önce geçer.Sabırsızlıkla bekliyorumbaşka kanallarınla toplu ödeyecektir illa öder rahat ol
Banka ödemesine 10gün var,geçen ay 29unda almıştım...
Hey allahım yarabbim özelden çözecekmiş nasıl çözecekmissin ? Dur moda söyleyim kısa yoldan çözsün kim suçluysa banlar
şikayet eden bendim.haklı görülmüş ki ceza puanı yemişsiniz.fazla uzatmaya gerek yok.yazmadan önce bir yazdıklarımızı düşünüp,okuyup öyle foruma yollayalım.Hey allahım yarabbim özelden çözecekmiş nasıl çözecekmissin ? Dur moda söyleyim kısa yoldan çözsün kim suçluysa banlar
Eskiye göre bu ugraş sayılmaz kanal idisini yazmışlardır açıklama kısmına ona göre bakar bulursun.3x ödeme gelmiş şimdi uğraş dur bu hangi kanaltoplu ödeme yapmıyor mu arkadaş bunlar
![]()
3x ödeme de bana gelmiş allah bereket versin, sırayla gidiyorlar
Ödedikten sonra sıkıntı yokböyle saçma ödeme yapan bir firmaya rastlamadım
bi kanalın kazancını bugün atıyor diğerini gelecek hafta
Ödedikten sonra sıkıntı yok![]()
paypal? webmoney?
tek tek ödeme de saçma. Otomatik bi sistem yok mu acepKim bilir ödeme yaptığı kaç insan var
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.