QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaşlar İngilizce'de ''Bu ay paralar ne zaman kesinleşecek'' nasıl yazılır?Yardımcı olursanız sevinirim.

Kesinleşime varmı arkadaslar telefon dayım bakamıyorum

Arkadaşlar geçen ay kesinleşme 15'inde olmadı mı ben mi geç gördüm yoksa :)

Arkadaşlar geçen ay kesinleşme 15'inde olmadı mı ben mi geç gördüm yoksa :)
stWzqh7.png

Yok hocam 12 sinde kesinleşmiş :)

tatil matil oldu sarkar biraz kesinleşmeler, vaziyet bu. Kesinleşme önemli valla benim için, tam olarak kanallarımın hesabını tutamıyorum çünkü, ayda bir işte böyle toplamını görüyorum :D

Paralar kesinleşene kadar para alacağım kanal kalmayacak. O derece kanallarım kapanıyor bu ay :) Telif ve topluluk olayları aşırı arttı.

İlk defa kesinleşecek olan iki kanalımız mefta oldu, hayırlısı bakalım :)

Kesinleşene kadar açık olursa alırsın hocam :) Ama diyelimki bu ay 5inde kapandı, o kanal kesinleşse bile gelecek ay ödüyorlar.

Dün 3 ihtar aldım ve 7 günlük süre başladı hatta bir ihtara karşı bildirimde bulundum süre belki uzar kanal kapanmaz diye sizce ödeme alabilir miyim?

Geçen ay kanalım kesinleştikten 3 gün sonra kapandı ödemesini o ay alamadım :)
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocamı konuya davet edelim hemen ozaman :) O bir açıklama yapar.
Benim geçen ay ilk haftası kanallarım kapandı onları alamadım. Bu ayda ilk hafta kapanan çok kanal var onlarıda alamayacam.
Ama kesinleştikten sonra kapanınca ödememeleri ilginç.

Dün 3 ihtar aldım ve 7 günlük süre başladı hatta bir ihtara karşı bildirimde bulundum süre belki uzar kanal kapanmaz diye sizce ödeme alabilir miyim?
Hocam ben alırsınız diye biliyordum fakat
@JaquestTeam alamamış.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocamı konuya davet edelim hemen ozaman :) O bir açıklama yapar.
Benim geçen ay ilk haftası kanallarım kapandı onları alamadım. Bu ayda ilk hafta kapanan çok kanal var onlarıda alamayacam.
Ama kesinleştikten sonra kapanınca ödememeleri ilginç.

Aynen hocam benimde bu hafta çok iyi kanallar kapandı, geçen ay kesinleşti 3 gün sonra kapanınca ne de olsa ödeme gelir dedim ama gelmedi miktar da azdı 2 haneliydi ama onu bile ödemediler bu ay gelmesi lazım bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri