gelenlerim hepsi 1xxuc haneli de nasil uc haneli hocam![]()
1xx mi 2xx mi?
hic 2xx alan oldu mu arkadaslar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gelenlerim hepsi 1xxuc haneli de nasil uc haneli hocam![]()
1xx mi 2xx mi?
hic 2xx alan oldu mu arkadaslar?
2015-01-20 06:45
Merhaba murat t.
Quiz Group International Inc. adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük $1xx,87 USD.
ben de varım 23 dolar.bende almadım
2xx e yaklaştı mı ödemeler
arkadaslar
benim bi dasboardımın ana sayfasında kesnleşen 4 haneli ama 2015 new balance 5 haneli
bana ödenecek hangisi ?
Hocam kanalın içinde 5xx ödeme vardı bende kanalı riske atmayayım videoları silip bekleyeyim dedim geçen ayda başka kanalım için yapmıştım almıştım ödemeyi. Kanal temizdi zaten herşeyi "iyi durumdaydı" ama bugün nedense öyle bir mail geldi kanalı partnerden attılar ondan sanırım.
kanalın partnerden atılması ile kapanması arasında fark yok hocam,normal yani bu yaptıkları.
Hocam kanala girdim de kanalı partnerden atmamışlar. Ben kanalı 10 gün önce videoları temizlemiştim. Dünde girip bakmıştım öyle hiçbirşey yoktu. Bugün tekrar az önce girip baktım para kazanma devredışı kalmış diyor topluluk yüzünden. Zaten 10 gündür video yoktu dünde tertemizdi ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
videoları silsende telif,engel gelebiliyor hocam bildigin gibi.silinen videolardan birisi yüzünden olmuştur.
Gizlenen engellemez.
Hocam kanala girdim de kanalı partnerden atmamışlar. Ben kanalı 10 gün önce videoları temizlemiştim. Dünde girip bakmıştım öyle hiçbirşey yoktu. Bugün tekrar az önce girip baktım para kazanma devredışı kalmış diyor topluluk yüzünden. Zaten 10 gündür video yoktu dünde tertemizdi ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
Senin para kazanman gitti diye ertelemişler hocam ödeme tarihini.
Bende korktum bi an kanaldaki videoları silince partnerden mi atmaya başladılar diye
geçmiş olsun
Hocam kanalın içinde 5xx ödeme vardı bende kanalı riske atmayayım videoları silip bekleyeyim dedim geçen ayda başka kanalım için yapmıştım almıştım ödemeyi. Kanal temizdi zaten herşeyi "iyi durumdaydı" ama bugün nedense öyle bir mail geldi kanalı partnerden attılar ondan sanırım.
YT araçlarından sorguladım Sonuç bulunamadı yazınca attılar sandım kanala girdim meğerse para kazanma gitmiş, ilginç olay 10 gün önce siliyorum videoyu bugün topluluk geliyor![]()
Kanal partnerden atilirsa odemesi 1 ay gecikmeli yapilir, life boyle soylemisti gecen aylarda. Quiz ile life ayni zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.