QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Yok hocam ekmek yediğimiz kabı pisletmeyiz elhamdülillah. Ama hani bahsettiğin gibi bazı sirketlerde iyi patron bazı sirketlerde kötü patronlar vardı hatta bazılarında iyi muhasebeci bazılarında kötü muhasebeci. Şimdi bu adamların muhasebecileri belli ki biraz avarel hayati hatalara imza atıyorlar resmen. Dünden beri herkes eli kalbinde duruyordu baktım bugunde aynı ee bize de aynısı olunca, ve en az 3 aydır paneldeki belli bir sorun yüzündenen az 10 kere mail gönderip yine bu hatanın düzeltilmemesi ve sırf bu yüzden ödemeye kesik yeme gibi bi durum cıkınca haliyle bizde sesimizi biraz yükseltiyoruz. İnanırmısın bugun ilk defa rusca bir mail gönderdim biraz da emir vaki ve sorunu cözmüşler. :) 3 aydır cözmedikleri sorunu halletmişler. Eski sorunum suydu; aynı kanalı 3 kere kaydetmiş panel ve her birinde farklı sözlesme durumları vardı. Bugun cözülmüş. Aslında ben senin agzından cıkanlara her daim saygı gösteren birisiyim biliyosun o yüzden eleştirilerinide dikkate alacagım sagol.

Edit: Cümlede kopukluklar yanlış yazımlar varsa affedin hiç uyumadım. :)

anladım hocam eline sağlık güzel yapmışsın :) üzerine alınıp yanlış anladığını düşündüğüm için kırılmaman adına tekrar detaylı anlatmak istedim.. kırdıysamda kusuruma bakma :) hepimize bol kazançlar ve sorunsuz ödemelerimizi alıp harcamalar :)

anladım hocam eline sağlık güzel yapmışsın :) üzerine alınıp yanlış anladığını düşündüğüm için kırılmaman adına tekrar detaylı anlatmak istedim.. kırdıysamda kusuruma bakma :) hepimize bol kazançlar ve sorunsuz ödemelerimizi alıp harcamalar :)

Kırılmadım hocam estagfurullah bu forumda saygı duydugum nadir insanlardansın sende biliyosun. Adminlik seçimi olsun oyum sana :D

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

8XX'ten fazla mı peki hocam?

Yok hocam az. :)

Kırılmadım hocam estagfurullah bu forumda saygı duydugum nadir insanlardansın sende biliyosun. Adminlik seçimi olsun oyum sana :D

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Yok hocam az. :)

Benim onun üstündekiler düzelmedi halen hocam büyük ihtimalle şuan hata verenlerde o civar ve üstüdür onlarda düzelir zamanla :)

Benim onun üstündekiler düzelmedi halen hocam büyük ihtimalle şuan hata verenlerde o civar ve üstüdür onlarda düzelir zamanla :)

Bence arkadaşlar haklı hiç boşa strese girip can sıkmaya gerek yok er ya da geç ödemelerimiz geçecek. Karşımızda kapı gibi Quizgrup var :p Siz bir çay daha koyun en iyisi.

çekim yapmak kolay mı banka hesabına ve ne kadar sürede hesaba geçiyor ? güle güle harca :)

hocam parayı aktarma işlemin 3 dk sürüyor. daha sonra webmoney al sat.com a üye oluyorsun . webmoneyden alacağın kodu siteye üye olduktan sonra gönderiyorsun skypdan da ayrıca webmoney tr temsilcisine söylersen para anında geçiyor .

Bence arkadaşlar haklı hiç boşa strese girip can sıkmaya gerek yok er ya da geç ödemelerimiz geçecek. Karşımızda kapı gibi Quizgrup var :p Siz bir çay daha koyun en iyisi.

Aynen öyle hocam zamanı gelince öderler hepsini

benim 7xx simdi baktım farkettim ne yapmamız gerek mail mi atcaz yoksa düzeltiyorlar mı

Ben bekleyeceğim hocam ama istersen mail at sen süreçi hızlandırır mı orasını bilemem otomatik cevap atıyolardır büyük ihtimalle

Kapanan kanallar için geçen ay mail atmıştı, onların ödemesi toplu şekilde gönderiliyor dedikleri 26-27 sinde henüz gelmedi değilmi beyler o meblağlar..

arkadaslar aynı dashboard da olan iki kanalın birinde signedRS diğerinde signedPDF yazıyor neden böyle sizce önemli bişey mi.

Aynen öyle hocam zamanı gelince öderler hepsini

Ben bekleyeceğim hocam ama istersen mail at sen süreçi hızlandırır mı orasını bilemem otomatik cevap atıyolardır büyük ihtimalle

gecen ay aynı kanaldan ödeme almıstım ozaman niye imza sorun olmadı anlamıyom :) digerleri gibi signedPDF yazıyo

arkadaslar aynı dashboard da olan iki kanalın birinde signedRS diğerinde signedPDF yazıyor neden böyle sizce önemli bişey mi.
Biri imzalı eski kanal biride sözleşmenin sonradan imzalanıp gönderildiği yeni kanal ikisi bir dashboarda geçti ödemede kimse sıkıntı yaşamadı imzasız kanallarından..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri