QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Yalnız Quiz sistemi mi değiştirdi delayed olan kanallar düzelmiş normal halindeler şimdi de kapalı kanalın karşısında kazancını 27'sinde ödeyeceğiz ibaresi var 1 ay beklemiyo muyuz yoksa :D
benım kapanan kanalda 57 gun sonra ıbaresı var hocam...

Beyler ya bişey farkettim.
Finansbank için swift kodu buymuş FNNBTRIS ve bende bunu yazmıştım ama
enpara için farklıymış
buymuş FNNBTRISXXX

https://m.finansbank.enpara.com/eft-swift-bilgileri

Değiştirdim ama nafile şimdi. Bi sıkıntı çıkarır mı bu ?
Enpara kullananlar siz ne yazdınız swift koda ?

Yalnız Quiz sistemi mi değiştirdi delayed olan kanallar düzelmiş normal halindeler şimdi de kapalı kanalın karşısında kazancını 27'sinde ödeyeceğiz ibaresi var 1 ay beklemiyo muyuz yoksa :D

O benim de dikkatimi çekti, December'da kesinleşen ama sorunlu kanalların yanında 01.27.2015 de ödencek yazıyor.

bu sabah 8 de kapanan kanalım kesinleşmiş, delayed falan da yazmıyor. sıkıntısız alır mıyım bu ay?

bu sabah 8 de kapanan kanalım kesinleşmiş, delayed falan da yazmıyor. sıkıntısız alır mıyım bu ay?

hocam geçen ay benimde kesinleşmişti ama ödeme geçmediler inşallah siz alırsınız.Kapanan kanallarda kesinleşebiliyor.

3 kanalımında ödemesini 27 sine atmışlar. 1 i açık 2 si kapalı hadi 2sini attın açık olanı niye atıyon ey quiz

Dolarda an itibaariyle 2.27 den 2.30 a yükseldi.

---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

3 kanalımında ödemesini 27 sine atmışlar. 1 i açık 2 si kapalı hadi 2sini attın açık olanı niye atıyon ey quiz

Bende normal bişey yazmıyor sadece kesinleşen yazıyor

Benim daha kazançlar kesinleşmedi panelim de yada ben mi yanlış yere bakıyorum ? 12. aya dair kesinleşen bir rapor bulamadım toplu olan kanallarımın olduğu dashboardda.

olay su teliften dolayı para kazanması gidenler terminated yiyor 57 gün sonra ödeniyor çünkü içerik sahibi parayı talep eder diye spamdan kapanırsa google para öderse öderiz diye 27 sinde diyor bence bu .

Arkadaşlar bankaya ödeme alan var mı hiç ? Ödeme yöntemini banka yapayım diyorum fakat ne zaman öderler, ödemelerde sorun yaşarmıyım merak ediyorum..Bankaya ödeme alan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim

olay su teliften dolayı para kazanması gidenler terminated yiyor 57 gün sonra ödeniyor çünkü içerik sahibi parayı talep eder diye spamdan kapanırsa google para öderse öderiz diye 27 sinde diyor bence bu .

Aynen hocam benım kanalım kapalı degıl para kazanması gitti 57 gun yazıyor...

2015-01-27 yazmıyo mu hocam sizde?
benım kanal kapalı degıl hocam yanlıs yazmısım para kazanması gıttı ..mumru hocamın dedıdıgı gıbı para kazanması gıdenlerde 57 gun yazıyor galıba...

benim panelde geçen ay da ,bu ay da kesinleşenler payout kısmında görünmüyor.
sadece ilk giriş sayfasında kare içinde yazıyor.içinde 2014 kısmında da 2015 kısmında da yazan bir şey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri