QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaşlar ben kanallarımı önceden tk tek eklemiştim şu anda o paypala bağlı başka bir kanalıma girdiğimde o kanal gözükmüyor kanalımda kapalı ben bu kanalın kesinleşen kazancını nerden öğrenebilim acaba yardımcı olurmusunuz ? Mail falan atsam çaremi ?

Vadesiz Döviz olacak. USD. Bankaya herhangi bir ödeme yapmıyorsun. Hesabının oluşturulması için 10 $ gibi bir miktar aktarıyorsun Döviz hesabına. Aktardığında para döviz hesabında kalıyor. İstediğin zaman gidip çekebiliyorsun

para gondermeden olusturdum. quizin banka odemesi ne kadar .

Arkadaşlar benim için çok önemli ayın 13ünde kanalım kapanadı sizce ödemeyi yaparlar mı ? yaparlarsa ne zaman yaparlar =?

sabah 750$ ım kesinleşmişti şimdi 700$ olmuş :D bunlar kesme olayını yanlış anlamış bence :D

edit: şimdide 706$ oldu ilginç. takipteyim :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kanallarımı önceden tk tek eklemiştim şu anda o paypala bağlı başka bir kanalıma girdiğimde o kanal gözükmüyor kanalımda kapalı ben bu kanalın kesinleşen kazancını nerden öğrenebilim acaba yardımcı olurmusunuz ? Mail falan atsam çaremi ?

arkadaşlar bazı kanallarımın dashboardları ayrılmış ve dolayısı ile ayrı olarak kesinleşmiş bunun ödemelerde bir sakıncası var mıdır?

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

hocam işte diğer kanaldaki sıkıntıda orda :d ana sayfada miktar gözüküyor fakat dec bölümünde 0.00 olarak gözüküyor:D

eğer çok kanal çalışıyorsanız dec'e tıklayınca o an girmiş olduğun mailin kazancı gözükür anasayfada ise toplamı gözüküyor sanıyorum...

arkadaşlar bazı kanallarımın dashboardları ayrılmış ve dolayısı ile ayrı olarak kesinleşmiş bunun ödemelerde bir sakıncası var mıdır?

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

eğer çok kanal çalışıyorsanız dec'e tıklayınca o an girmiş olduğun mailin kazancı gözükür anasayfada ise toplamı gözüküyor sanıyorum...

hocam çok kanal çalısıyorum 1 kez ödeme aldım şuanada kadar. webmoney yüzünden 2-3 kanalın ödemesi geri gitmiş şimdi onu fark ettim. tek tek ayırmışlar kanalları benimde :) zamana bırakalım artık :(

kanal kapandıysa kesinleşeni göremezsin ne yazık ki. Bekle ödenirse ödenir kısmet

hocam işte diğer kanaldaki sıkıntıda orda :d ana sayfada miktar gözüküyor fakat dec bölümünde 0.00 olarak gözüküyor:D

ana sayfada gözükmesi kafi, kanalın açıksa sıran geldiğinde alırsın ödemeni

Arkadaşlar benim için çok önemli ayın 13ünde kanalım kapanadı sizce ödemeyi yaparlar mı ? yaparlarsa ne zaman yaparlar =?
bloke konulmazsa %90 şubat 26-27 de ödenir

Ocak 14 de fesih edilen kanali bu ay oderlermi acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aralık ödemesini bloke olmazsa şubat 26-27 de alırsın, konuyla ilgili mail gönderirler yakında

Kesinleşen miktar gözüküyor ama ne zaman ödeneceği yazmyor nasıl nereden bakıcam?
ödeneceği zaman yazmaz, ödemeler başlayınca sıran geldiği an yatar

Bugün kapanalım kapanmış. Kazancı alabilir miyim ?
kesinleştikten sonra kapandıysa aralığın kazancını %80 alırsın, kesinleşmeden önceyse şubat 26-27.

teşekkürler hocam yorumun için. fakat kanal bu ayın 12sinde kapatıldı. Tek merak ettiğim bu kapatılan kanallar 57 gün sonra ödeneniyor? fakat nerde yazıyor 57gün sonra ödeneceği :confused:

12 günlük ocak kazancı 57 gün sonra ödenir

genel olarak arkadaşlar odeme alır mıyım tarzı sorularınızı genel Quiz konusu üzerinden sorun, bu konu çok gereksiz uplanıyor. Saygılar

Son düzenleme:
kanal kapandıysa kesinleşeni göremezsin ne yazık ki. Bekle ödenirse ödenir kısmet

ana sayfada gözükmesi kafi, kanalın açıksa sıran geldiğinde alırsın ödemeni
Saygılar

teşekkürler hocam yorumun için. fakat kanal bu ayın 12sinde kapatıldı. Tek merak ettiğim bu kapatılan kanallar 57 gün sonra ödeneniyor? fakat nerde yazıyor 57gün sonra ödeneceği :confused:

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] ben kapanan kanalımın paneline girdim hocam google sadece tel no ile sma falan şey yaptı ben de girdim falan hallettim kesinleşen para gözüküyordu partnerde.

onlarca kanal var aynı paypallara baglı.3-4 kanalın paneline girdim,hiçbirisinin diger kanallardan haberi yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri