Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HaydeeeeHayır gelmiyor tek çare bilgisayardan girmek görmek
Tam onu yazmıştım bende tamamdirwebmoney tek hane ödeme alındı yine 8,xx 19:05
---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------
@penny android uygulaması var webmoneyde
webmoney tek hane ödeme alındı yine 8,xx 19:05
---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------
@penny android uygulaması var webmoneyde
Yok hocam gözüküyoruygulamaya düşmesi için cüzdanı uygulamadan açman lazımBilgisayardaki programdan açtıysan gözükmez
Hocam mail geliyormu odeme alinca, benim nette sorun var telefondayim da
Tost makinası ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paypaldakilere aha sira gelmedi hocam da wbmoneyden killanıyordum ondan merak ettim, uygulamaya düştü allahtan ilk odemeMaile bakma şansın varsa Paypaldaki mailine gelir ödeme detayları..Tabi ödemeleri Paypala alıyorsan
Beyler bayanlar sakin olun nasıl ilk gün olan sorun varsa şimdi yine var
tum kanallarda yazıyor ancak endişe etmeyin birazdan kalkar ödemeler devam eder.
![]()
keske o şekilde yassa bende silindi gitti hiç bişey yazmıyor rakam bile gözükmüyor sanki hiç kazanmamısım gibi
Hello There
My channel has not yet changed the balance of payments and 0 dollars for $ xxx what's going on, please pay when you give cause to be done urgently information currently 0 Looks
Bende ingilizce yok ama translateden çevirip attımpaypalımı ve kanal gmailinide ekledim bunlara bakalım bişey diceklermi
sizce nasıl olmus
Beyler bayanlar sakin olun nasıl ilk gün olan sorun varsa şimdi yine var
tum kanallarda yazıyor ancak endişe etmeyin birazdan kalkar ödemeler devam eder.
![]()
kesin paranızın üstüne yatacaklar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.