3 haneli 1xx - 2xx - 4xx ödemelerin hiç birini alamadım daha
Hocam farklı dashboardmı bunlar ? benimde 3 haneli ödenmedi bi dashboardımda kanallar açık fakat birer telifi var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 haneli 1xx - 2xx - 4xx ödemelerin hiç birini alamadım daha
valla benimde gelmedi millet başladı yazmaya ama insan hafiften tırsmıyor değilHocam farklı dashboardmı bunlar ? benimde 3 haneli ödenmedi bi dashboardımda kanallar açık fakat birer telifi var
valla benimde gelmedi millet başladı yazmaya ama insan hafiften tırsmıyor değil![]()
valla benimde gelmedi millet başladı yazmaya ama insan hafiften tırsmıyor değil![]()
Hocam farklı dashboardmı bunlar ? benimde 3 haneli ödenmedi bi dashboardımda kanallar açık fakat birer telifi var
Bende anlamadım hocam daha hiç ödeme alamadım
Delayed 'Resign Contract'
Bu uyarıyı alan arkadaşlara birkaç sorum var.
Kanalınızdaki videoları gizliye aldınız mı?
veya
Kanalınızdaki videoları sildiniz mi?
Büyük ihtimal sözleşme ihlali gibi bir durum söz konusu oldu.
Aralık ayınca kazanç yüksek iken Ocakta kazanç düştü çünkü videoları gizliye veya silerek kazançları düşürdük.
Haliyle incelemeye takıldı.
Ekim ayının kazançlarını ödemeyen Quiz bunada bir bahane bulabilir gibi. Hazırlıklı olmak lazım.
Delayed 'Resign Contract'
Bu uyarıyı alan arkadaşlara birkaç sorum var.
Kanalınızdaki videoları gizliye aldınız mı?
veya
Kanalınızdaki videoları sildiniz mi?
Büyük ihtimal sözleşme ihlali gibi bir durum söz konusu oldu.
Aralık ayınca kazanç yüksek iken Ocakta kazanç düştü çünkü videoları gizliye veya silerek kazançları düşürdük.
Haliyle incelemeye takıldı.
Ekim ayının kazançlarını ödemeyen Quiz bunada bir bahane bulabilir gibi. Hazırlıklı olmak lazım.
ben gizliye aldım 1 hafta önce haliyle miktar çoğalınca insanlar korkup gizliye alıyor benim gibi , bir sorun çıkartıcaklarını sanmıyorum ama inş bu yazı gider ve herkes parasını sorunsuz alır
Kötü senaryo çizmek istemem ama birçok kişide yazmıyor bu? Bende videoları silmiştim 1 tane vardı bende de bu uyarı var. Aynı şekilde başka bir arkadaşta videoları gizlemiş onda da bu uyarı var.
Korktuğum şeyde yanılıyorumdur umarım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.