QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Aynen hocam bendede hiçbir ouyarı yok fakat ;

Bir dashboardımda 10 kanal var 3 ü kapalı toplam 150 dolar var o 3 ünü çıkınca 105 kalıyor kapalı kanallarda 27 ocakta ödencek yazıyor bu yüzdenmi 105 dolarda ödenmiyor acaba hiçbir bilgm yok :confused:

Alakası yok hocam az önce aldım ben ödemeyi,tek panelde bikaç kanal kapalı gözüküyo ama bir miktar aldım az önce 3 hane.

Hocam senin sorunun aynısı bende de var. 3 haneli bekliyorum. Eğer bir gelişme olursa beni etiketlersen sevinirim.

Tamam hocam umarım ödenir kazançlarımız bu arada konuyla ilgili quize mail attım ekran görüntüsü falan gönderdim kanallrın url lerini gönderdim 5 saati geçti yanıt gelmedi.

Bu arada seninde 3 dolardan azmı kazancın ? Yani şu anda 300 dolarları ödedikleri için endişeleniyorum ben daha yüksekse kazancın erken senin korkmana :)

Videolu kanallarımda da aynı yazı var bu resign contract muhabbetinden önce tüm kanalları terminated durumuna düşürmüşlerdi büyük ihtimal düzeltirken yine hata oluştu

Bu uyarı akşam 19:00 gibi herkeste vardı ki.
Sonra çoğu kişide düzeldi ama birçok kişide de düzelme olmadı.
Konuyu an be an takip ediyordum bu uyarı herkese geldiğinde telaş yapmadım sonra birkaç kişi düzeldi yazdı ama bende halen düzelmemişti.

Milleti telaşlandırmak istemem ama ciddi bir mevzu olabilir.

Birisi bu uyarı var olmasına rağmen ödeme aldım demediği sürece sıkıntıdayız arkadaşlar :)

Tamam hocam umarım ödenir kazançlarımız bu arada konuyla ilgili quize mail attım ekran görüntüsü falan gönderdim kanallrın url lerini gönderdim 5 saati geçti yanıt gelmedi.

Bu arada seninde 3 dolardan azmı kazancın ? Yani şu anda 300 dolarları ödedikleri için endişeleniyorum ben daha yüksekse kazancın erken senin korkmana :)

Ben biri 110 diğer 478. Burada kazanc söylüyorum arkadaşlar kusura bakmasın da. Herkes yazınca birşeyler çok yüksek olmayınca yazmakta sakınca görmedim.

Şuan Net kazan. 478 diyor normalde toplam 588 olmalı 110 dolar ile. Galiba 478 ödeyecek önce Sonra 110 dolar yatacak 27'sinde

Ben biri 110 diğer 478. Burada kazanc söylüyorum arkadaşlar kusura bakmasın da. Herkes yazınca birşeyler çok yüksek olmayınca yazmakta sakınca görmedim.

Şuan Net kazan. 478 diyor normalde toplam 588 olmalı 110 dolar ile. Galiba 478 ödeyecek önce Sonra 110 dolar yatacak 27'sinde

Anladım hocam sende 500 dolar seviyelerine gelince ödemeler eğer hala ödenmezse ben gibi tutuşmaya başlayabilirsin :D Yani bu düşük ama bunun gibi olan daha yüksek kazançlı dashboardlarım var umarım aynı olmaz :(

Normalde INITAL BALANCE NEW BALANCE yazan yerde kesinleşen tutar yazardı şimdi baktım o da yok ama problem olacağını sanmıyorum.

Videolu kanallarımda da aynı yazı var bu resign contract muhabbetinden önce tüm kanalları terminated durumuna düşürmüşlerdi büyük ihtimal düzeltirken yine hata oluştu

Hocam dashboard ' tan kanalın isminin yazdığı yere tıklayıp kanala gidebiliyo musunuz ? Benimkinde kanal ismi link olarak gözükmüyo şuan..

Normalde INITAL BALANCE NEW BALANCE yazan yerde kesinleşen tutar yazardı şimdi baktım o da yok ama problem olacağını sanmıyorum.

NASKAN BİZİM ÖDEMELER GELDİ DE HARCADIK BİLE seninki son gün yatar adamlar parayı denkleştirmeye calısıyordur korkma :)

Hocam dashboard ' tan kanalın isminin yazdığı yere tıklayıp kanala gidebiliyo musunuz ? Benimkinde kanal ismi link olarak gözükmüyo şuan..

Gidiyorum hocam herhangi bi sorun yok o kısımda

Bu uyarı akşam 19:00 gibi herkeste vardı ki.
Sonra çoğu kişide düzeldi ama birçok kişide de düzelme olmadı.
Konuyu an be an takip ediyordum bu uyarı herkese geldiğinde telaş yapmadım sonra birkaç kişi düzeldi yazdı ama bende halen düzelmemişti.

Milleti telaşlandırmak istemem ama ciddi bir mevzu olabilir.

Birisi bu uyarı var olmasına rağmen ödeme aldım demediği sürece sıkıntıdayız arkadaşlar :)

Hocam uyarı olan ve ödeme miktarının 4xx'lerde olduğu bi kanalım var sanırım sabaha kadar 4XX'lere geçmiş olur ödemeyi alınca söylerim rahatlarsın inşallah :)

[MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] [MENTION=14064]GriAy[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] Beyler fail oldum 2014 basınca geliyormuş puhaha :)

Gidiyorum hocam herhangi bi sorun yok o kısımda

Hocam uyarı olan ve ödeme miktarının 4xx'lerde olduğu bi kanalım var sanırım sabaha kadar 4XX'lere geçmiş olur ödemeyi alınca söylerim rahatlarsın inşallah :)

Bende de 4xx civarı bir kanal var, umarım ikimizde yazmış oluruz konuya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri