QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
ödemeler ayın 27 sine kadar tamamlanacaktır.27 sinden sonra ödeme gelmezse o zaman korkmaya başlayalım, şu an için çok erken daha beklemedeyiz adamlar sistemi oturtmaya çalışıyor.

ZAnBng.jpg

Bu 3 kanalda aslında tek kanal. İşin acayip tarafı sözlesme aslında imzalı. Signed'a tıklayınca sözlesme detaylarım imzam herseyim var. Hatta 10. ayda imzalanmış. Ama gel gelelim Not signed yazanı dikkate almıslar kasten.

sıkıntı yok. sözleşmen imzalı. diğer 2 tanesi boşuna duruyor orda. panelleri çok dandik bir sürü hata var. benim de o şekilde kanallar vardı ödenmişti geçen ay.
eskiden aynı kanalı 2-3 kere sokmuştum yanlışlıkla. ama 3ünün de sözleşmesini imzalamıştım o zaman otomatik sözleşme atıyordu maile. sıkıntı olacağını sanmıyorum.

benim tek sıkıntım ekimde kapanan 4 haneliyi ödemediler. o yüzden bu ay tırsıyorum açık kanaldan bile. ama resigned olayı problem değil.

Geçen ay ödeme aldığım kanalıma da "resign contract " uyarısı gelmiş. Bence geçici bir durumdur ve inşallah ödeme yapılır.

Az önce resign contract yazan kanalın sözleşmesini indirdim imza atıp quize mail gönderdim.
Bakalım buna nasıl bir cacık uyduracaklar.
Dün gece yazdığım maile bile dönüş yapmadılar. Bakalım buna dönüş yapacaklar mı.

Az önce resign contract yazan kanalın sözleşmesini indirdim imza atıp quize mail gönderdim.
Dün gece yazdığım maile bile dönüş yapmadılar. Bakalım buna dönüş yapacaklar mı.

hocam nasıl indirdin sözleşmeyi? bende de var böyle bir sıkıntı ama mailde yok sözleşme

Hocam dashboard'tan channels kısmına girdiğinde sözleşme var gözüküyosa onu açtığınızda imzalı olduğunu ve kanalın url adının yazdığını göreceksiniz zaten..

Komplo teorisi dalında yarışma olsa eminim bu forum 1. olur :)

hocam nasıl indirdin sözleşmeyi? bende de var böyle bir sıkıntı ama mailde yok sözleşme

Channels bölümünden Contract yazan yerdeki SignedPDF yi indirip adobe reader de imza atacaksınız hocam.

Hocam dashboard'tan channels kısmına girdiğinde sözleşme var gözüküyosa onu açtığınızda imzalı olduğunu ve kanalın url adının yazdığını göreceksiniz zaten..

Hocam oradan indirdiğim sözleşmede tek taraflı imza var. Ben imza atmamıştım onlar kendileri otomatik onaylamışlardı.

Benimde 6xx ödeme alacağım kanalda "Resign Contract" yazıyor ödemeyi atlamışlar bakalım ne olacak.

Channels bölümünden Contract yazan yerdeki SignedPDF yi indirip adobe reader de imza atacaksınız hocam.

Hocam oradan indirdiğim sözleşmede tek taraflı imza var. Ben imza atmamıştım onlar kendileri otomatik onaylamışlardı.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] Buna ne diyosun.. Yani bizim imzamız yokmuş anladığım kadarıyla..

@Katip Buna ne diyosun.. Yani bizim imzamız yokmuş anladığım kadarıyla..
tamam işte Quiz kendisi imzalıyor sadece, mantığı da şu, eğer bir hak talebin olursa al bu benim imzamın bulunduğu sözleşme bir iddian olursa bas imzanı boş yere karşılıklı imzalanmış sözleşme olsun ve istediğin yere başvur diyor.. bu nedenle kendisi tek taraflı onaylıyor

19 kanalın tek panale toplandığı dashboardda bir kanal (3 haneli) resgin contract olmuş diğerlerinin parasını yollamış o kalmış arkadaşlar bu quiz napıyor yaa

sıkıntı yok. sözleşmen imzalı. diğer 2 tanesi boşuna duruyor orda. panelleri çok dandik bir sürü hata var. benim de o şekilde kanallar vardı ödenmişti geçen ay.
eskiden aynı kanalı 2-3 kere sokmuştum yanlışlıkla. ama 3ünün de sözleşmesini imzalamıştım o zaman otomatik sözleşme atıyordu maile. sıkıntı olacağını sanmıyorum.

benim tek sıkıntım ekimde kapanan 4 haneliyi ödemediler. o yüzden bu ay tırsıyorum açık kanaldan bile. ama resigned olayı problem değil.

Aynen hocam sözlesme imzalı bize göre sorun yok lakin onlara göre var ki göndermediler. 4xx bi mebla cünkü. Farkındaysan şuan 800 dolara gectiler atladılar yani.

Bende indirdim hocam eğer kabul edilip ödeme yollanırsa haber verirsen seviniriz.Bizde aynısı yaparız

56 gün saymaya başla. ;) Bu ay alamazsın. Net.

---------- Spam Engelliyici 03:02 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

Telif gelen kanala bloke gelecek felan diye kim dedi arkadaşlar? Haybeden teori okumayın sonra bu konular sarpa sarıyor burada. Hani kapanan bazı kanallara bazı yaptırımlar oldu da, telif var diye ödemesine bloke konulan oldumu da anında konuyu baltalıyor, insanları strese sokuyorsunuz?

Bu danalara toplu mesat atsakta, kullanıcı adıyla giriş yapılabilenve ticket bölümü olan bi dashboard yapsınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri