Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
16 Ocakta kapanan kanalın ödemesi geldi , teşekkürler Quiz.
teşekkürler quiz
Quiz Group International Inc. size şunu gönderdi: $701,69 USD
sansürlemedim çünkü bu imza sorunu olan kanlların biriydi.
benim gibi 4 haneli bekleyen var mı hala ? paypal
Sevindim hocam almanıza.Ben de ödeme bekliyorum sabırsızlıkla
![]()
Benim 3 haneli kaldı hocam resign contract yazısı kalkan.Life de ödese harika olur bir kanalım vardıİnşallah hepimiz sorunsuz oluruz kaldı 4 haneondan sonra life var kapanan 4 haneli ödeme var kasım ödemesi
benim gibi 4 haneli bekleyen var mı hala ? paypal
Bekliyoruz hala orta 4 haneli kanalları, kısmet
750 civarındalar sanırım resign olayında düzenli kabul edersek ödemeleri.
arkadaşlar bu ödemeler paneller deki kanlların hepsi toplu olarak birliktemi yapılıyor acaba yoksa kanal kanal olarakmı tek tek mi yapılıyorr bende 1/2/3 hane olmak üzere daha ödenmemiş epey bir kanal var elimde rakamlarda da herhangibi bir şekilde delayed felan da yazmıyor ama channels kısımına girdigim zaman kanalrımın bazılarına
SignedRS
Not sent
Not signed
SignedPDF
seklinde farklı farklı yazılar var daha bu paneldeki kanlların hiçbirsine ödeme gelmedi bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.