QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Banka odemesi alan oldugunda alintilarsa sevinirim, benimkide gelmedi henuz ama 27sine kadar gelir saniyorum.

arkadaşlar bu ödemeler paneller deki kanlların hepsi toplu olarak birliktemi yapılıyor acaba yoksa kanal kanal olarakmı tek tek mi yapılıyorr bende 1/2/3 hane olmak üzere daha ödenmemiş epey bir kanal var elimde rakamlarda da herhangibi bir şekilde delayed felan da yazmıyor ama channels kısımına girdigim zaman kanalrımın bazılarına
SignedRS
Not sent
Not signed
SignedPDF
seklinde farklı farklı yazılar var daha bu paneldeki kanlların hiçbirsine ödeme gelmedi bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim

bu ay bi ben ödeme alamadım quizden herhalde :) bütün ödemeleri banka seçtim birde kapanan kanallarım vardı banka seçili olan, gene en sona bırakıp 27 si gibi toplu gönderecek sanırım :)

teşekkürler quiz :)

Quiz Group International Inc. size şunu gönderdi: $701,69 USD

sansürlemedim çünkü bu imza sorunu olan kanlların biriydi.

Ödenmeyen araya kaybadı diye bahsettiğim 4xx$ su an yattı arkadaşlar.Yatmayanlar panik yapmasinlar.

az önce bakdım benımde sözleşme yazısı kalkmış ödemeyi beklemedeyim hadi hayırlısı :D

obaaa şimdi yatırmış şu imzalı sorun olanları kapanan kapanmayan 4 haneli sallamış. gözünüz arkada kalmasın yatırır

Bekliyoruz hala orta 4 haneli kanalları, kısmet :)

750 civarındalar sanırım resign olayında düzenli kabul edersek ödemeleri.

İmza sorunu olan kanallarımla birlikte tüm ödemelerimi almış bulunuyorum. Teşekkürler quiz :) Herkes sorunsuz şekilde alır inşallah kalan ödemelerini de..

Ne aymış ya bekle bekle ağaç olduk

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar bu ödemeler paneller deki kanlların hepsi toplu olarak birliktemi yapılıyor acaba yoksa kanal kanal olarakmı tek tek mi yapılıyorr bende 1/2/3 hane olmak üzere daha ödenmemiş epey bir kanal var elimde rakamlarda da herhangibi bir şekilde delayed felan da yazmıyor ama channels kısımına girdigim zaman kanalrımın bazılarına
SignedRS
Not sent
Not signed
SignedPDF
seklinde farklı farklı yazılar var daha bu paneldeki kanlların hiçbirsine ödeme gelmedi bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim

varmıdır arkadaşlar bilgisi olann ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri