QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
quizde teliflilere ödüyorlar kapanmadıysa ben öyle biliyorum hem sonucda kesinleşmiş senin kazancın kaç gün geçmiş aradan

Hocam ödüyor sağ olsun. 1 ay geç ödüyor bana ortalama ama kesinleşeni ödemiyor. 1 haftayı geçti hatta daha fazla. Şimdi o kanala da telif geldi, kapanmadan bütün videoları sildim.

Hocam ödüyor sağ olsun. 1 ay geç ödüyor bana ortalama ama kesinleşeni ödemiyor. 1 haftayı geçti hatta daha fazla. Şimdi o kanala da telif geldi, kapanmadan bütün videoları sildim.

hocam bu kaçıncı telifin 3.telifmi ?
Benim bildigim telif sayısı 3 olmadan problem olmaz öderler yani bu ay

Sabah başlarlar ins

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kapanan bir kanalımız varda ödeme tarihi olarak bugundu mailde öyle diyordular 4 haneli halen gelmedi saat 12 oldu.

Kesinleşmeden önce kanalım 3 telif yemişti kesinleşti sonra kanal 20sinde kapandı 21inde ödeme aldım o kanaldan rahat ol.

geçen ay kapanan bir kanalım için, 27.01.2015'te ödenecek demişti Quiz.

Beklemedeyim

bu ertemin ömrüde rasime yalvarmakla geçti ya:D

yok böyle program ya :.D:Dd dünyanın en komik videosu :D Rasim komedi ya D: bide quiz ödese bu videoyu yollayak belki öder :D

------------
Sinan Engin:Ben motor çok severim
ROK:Neeeööööğ oooo bi dakka bi dakka bidaha söyle
Sinan Engin:Motor çok severim
ROK:Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Motor???Yenge duymasın
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN kendine gel rasim
:SAD:DSA:Dsa:dsaD:AS

geçen ay dedikleri gibi tam 26 sında yatırmışlardı bu ay gecikti ödesinde canı sağolsun bekleriz :)

Yatıracaklarından emin olsam 3 ay sonra bile almaya razıyım :)

Hep yatırdılar yine yatırırlar bu sefer biraz fazla sıkıntı yaptık. Çünkü ara verdiler ödemelere nedense..

Hep yatırdılar yine yatırırlar bu sefer biraz fazla sıkıntı yaptık. Çünkü ara verdiler ödemelere nedense..

bence sadece webmoneyle anlastıkları için paypal ve bankayı süründürüyorlar sonucda yeni firma üyeleri zorluyorlar bence oraya geçişe iki rus firması idare ediyorlar birbirlerini:D

Büyük gün geldi birazdan yatıcam sabaha ödemelerin başlaması dileğiyle eğer yarında ödemezlerse ya paralara kondular yada sıkıntı var demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri