QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
arkadaslar banka calısma saatleri dısında da döviz transferleri geliyor mu
bir çok kişi saat 17den sonra bankaya geldiğini söylemiş
benim de geçen ay aldığım miktar 17.50 de ziraate gelmiş :/

valla ben öğleden sonra gelmesine bile şaşırıyorum çünkü bu yurtdışı transferleri valör tarihi bir gün sonra oluyor gelirse zaten sabah-öğle arası gelmesi lazım eft değilki manuel gönder anında hesaba geçsin :D

We have noticed, invalid activity is growing among the channels within QuizGroup network. Consequently, Google AdSense Spam Team has disqualified invalid playbacks and we have unlinked these channels from the network. We are not dealing with massive figures right now but the growing number of channels with malicious traffic requires attention. Fortunately, this situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network.

We have developed special internal procedures to discover invalid activity at the early stage and keep co-working with Google team to prevent/stop all types of invalid activities. We understand all parties on YouTube are interested to boost the views. However, only appropriate technics should be used. We strongly suggest our partners to grow views based on YouTube tools and capabilities. Driving traffic using apps and social networks is permitted but do it in a proper way. We double check all activities that may bring malicious views.

WE KEEP PAYING SUSPENDED AND BLOCKED CHANNELS.

Thank you for your cooperation and understanding!

---------- Spam Engelliyici 00:49 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

We have noticed, invalid activity is growing among the channels within QuizGroup network. Consequently, Google AdSense Spam Team has disqualified invalid playbacks and we have unlinked these channels from the network. We are not dealing with massive figures right now but the growing number of channels with malicious traffic requires attention. Fortunately, this situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network.

We have developed special internal procedures to discover invalid activity at the early stage and keep co-working with Google team to prevent/stop all types of invalid activities. We understand all parties on YouTube are interested to boost the views. However, only appropriate technics should be used. We strongly suggest our partners to grow views based on YouTube tools and capabilities. Driving traffic using apps and social networks is permitted but do it in a proper way. We double check all activities that may bring malicious views.

WE KEEP PAYING SUSPENDED AND BLOCKED CHANNELS.

Thank you for your cooperation and understanding!

Hocam büyük ödemeleri adsense ekibiyle takibe almışlar ve inceliyorlarmış.
Uygulamalar veya sitelerden gelen izlenmeleri sorunlu bulmuşlar ve paraya blok koymuşlar yanlış anlamış olabilirim daha ehil birisi çevirirse güzel olur.

kasım ayında kapanan kanalların ödemeleri webmoney de gelir heralde bugün başladıklarına göre :)

Arkadaşlar Paypal alt mailine bağlı kanaldan ödeme alan var mı?

Alamadığım tek ödeme paypal alt maile bağlıydı. Kıllandım şimdi.

Bu gecede birey gelmedi heralde öğlen ödemeye başlıycaklar. :D Öğlen kalktıgımda hesabımda parayı görmek istiyorum artık :D
Edit : paypal xxxx haneli 2 kanalın toplamı.

Dün gece 2 adet 3 haneli ödeme gelmiş herhalde kapanan kanallardır 4 hane ve 5 heneliler beklemede 31 kadar gelmesse sakat ama hala guşize guvenimiz var işallah bu geceden itibaren büyük ödemelerde gelir.

life değil dimi hocam :) paypala başlamışsa guzel oyle yada boyle gelır bızımkılerde bır turlu başlayamamışlardı.
Quiz Group International Inc ödeme

Tarih:
29.01.2015
00:15:01 EET
digeride bu saatlerde gelmiş
yani life degil guizden gelmiş başladı işallah ödemeler...

Quiz Group International Inc ödeme

Tarih:
29.01.2015
00:15:01 EET
digeride bu saatlerde gelmiş
yani life degil guizden gelmiş başladı işallah ödemeler...

hocam life ödemelerinide quiz adında yapılıyor.. ödeme acıklama kısmına bakabılırmısınız..yanlış anlamayın bırcok kısı paypala odeme geldı dedı sonra life çıktı o yuzden soruyorum.

hocam life ödemelerinide quiz adında yapılıyor.. ödeme acıklama kısmına bakabılırmısınız..yanlış anlamayın bırcok kısı paypala odeme geldı dedı sonra life çıktı o yuzden soruyorum.

cümleten özür dilerim life imiş bakmadım dı life kanalım yoktu bu ödeme nerden geldi onu bile hatırlamıyorum vallahi,tekrar kusura bakmayın..

cümleten özür dilerim life imiş bakmadım dı life kanalım yoktu bu ödeme nerden geldi onu bile hatırlamıyorum vallahi,tekrar kusura bakmayın..

Life kanalınızın olmadığına %100 emin misiniz?

Life ödemesinde Quiz yazıyorsa Quizde de Life yazması olası :D

o kadar mail atmama rağmen 1 cevap yeni aldım.Onun sonucuda

Dear Partner, We have noticed, invalid activity is growing among the channels within QuizGroup network. Consequently, Google AdSense Spam Team has disqualified invalid playbacks and we have unlinked these channels from the network. We are not dealing with massive figures right now but the growing number of channels with malicious traffic requires attention. Fortunately, this situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network. We have developed special internal procedures to discover invalid activity at the early stage and keep co-working with Google team to prevent/stop all types of invalid activities. We understand all parties on YouTube are interested to boost the views. However, only appropriate technics should be used. We strongly suggest our partners to grow views based on YouTube tools and capabilities. Driving traffic using apps and social networks is permitted but do it in a proper way. We double check all activities that may bring malicious views. WE KEEP PAYING SUSPENDED AND BLOCKED CHANNELS. Thank you for your cooperation and understanding!

Eğer paypal ile ilgili problem çözülmezse ödemesi alınmayan tüm kanallardan yeni ödeme yöntemi alınıp - webmoney ya da banka hesabı 1-5 gün sonrasında da 2-6 şubat arasında ödeme yapılma ihtimali de mevcut. (kaynak: yabancı forumdan eski quiz çalışanının şuanki quiz çalışanlarından öğrendiği bilgi) Yine de cuma'ya kadar ödemeleri paypale yapacaklarını düşünüyorum artık. Daha çok hayal kırıklığı yaşatmazlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri