QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
kasımda kapanan kanalımın ödemesi için mail atmıştım. cevap göndermişler özür dilemişler canlarım benim :) sonuç itibariyle bugun yada yarın ödememi alıcam :)

Greetings,

The payment will be made on 29th – 30th January.

Our apologies for the delay.
The QuizGroup Team

Toplam tutar:
$9,17 USD Ücret Tutarı:
-$0,70 USD Net tutar:
$8,47 USD

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.
Tarih:
29.01.2015 Saat:
15:06:22 GMT+02:00 Durum:
Tamamlandı
Konu:
QuizGroup 2014-11 Payment ID#26547
Not:
QuizGroup 2014-11 Payment channel 72384 ID#26547
Ödeme türü:
Anında

bu ödeme beni 1 hafta daha oyalayabilir :D Quiz ne durumlara düşürdü bizi :D

ARKADAŞLAR DOLAR OLARAK ALDIĞINIZ ÖDEMEYİ DOLARDAN TL YE PAYPAL ÜZERİNDEN ÇEVİRTMEYİN. DİREK DOLAR BAKİYENİZİ BANKA HESABINIZA AKTARTIN BANKA TARAFINDAN BAKİYENİZ TL YE ÇEVRİLSİN BU ŞEKİLDE BÜYÜK KARINIZ OLACAKTIR.. Bu bilgi için @doganuzun a teşekkürler :D

Ben teşekkür ederim :)

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] gürhan abi bende paypal otomatik parayı tlye çeviriyor.Ben otomatik olarak Paypal'ın paramı tlye çevirmesini istemiyorum dolarda kalmasını istiyorum.Nasıl ayarlıcaz [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] gürhan abi?Bir de paypal bakiyesinde dolar varken birsine tl olarak ödeme yapabilir miyiz yoksa dolar ödeme mi yapmak zorundayız?

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] gürhan abi bende paypal otomatik parayı tlye çeviriyor.Ben otomatik olarak Paypal'ın paramı tlye çevirmesini istemiyorum dolarda kalmasını istiyorum.Nasıl ayarlıcaz [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] gürhan abi?Bir de paypal bakiyesinde dolar varken birsine tl olarak ödeme yapabilir miyiz yoksa dolar ödeme mi yapmak zorundayız?

Otomatik çevirmez sen tr lokasyonlu açtığın için orda sana TL cinsinden tüm varlıklarını gösterir Para Birimlerini Yönet dediğiniz zaman orda doları göreceksiniz

@Katip gürhan abi bende paypal otomatik parayı tlye çeviriyor.Ben otomatik olarak Paypal'ın paramı tlye çevirmesini istemiyorum dolarda kalmasını istiyorum.Nasıl ayarlıcaz @doganuzun @Katip gürhan abi?Bir de paypal bakiyesinde dolar varken birsine tl olarak ödeme yapabilir miyiz yoksa dolar ödeme mi yapmak zorundayız?
kardeşim akşama paslaşırız dolar ile tl ödemesi yapamazsın dolara dolar oluyor bir tek.. o dediğim olayı da ben @doganuzun dan ögrenmiştim de deneme yapmamıştım ancak bakiyeyi otomatik çeviriyor akşama ayrıntılı inceleyeceğim.. belki tanımladığımız banka TL olduğu için otomatik çeviriyordur.. dolar hesabı açıp onu tanımlarsam muhtemelen bakiyeyi çevirmeyecektir :/ sadece fikir..

Otomatik çevirmez sen tr lokasyonlu açtığın için orda sana TL cinsinden tüm varlıklarını gösterir Para Birimlerini Yönet dediğiniz zaman orda doları göreceksiniz
Para birimlerinden doları mı seçicez yani hocam?Dolar ödemeli banka hesabına atarken dolar olarak kalacak değil mi para?

Para birimlerinden doları mı seçicez yani hocam?Dolar ödemeli banka hesabına atarken dolar olarak kalacak değil mi para?

Dolar Hesabından bi para çektirerek paypal kod gönderiyor sonrasında o hesabını onaylanmış hesap olarak görüyor. Öncelikle dolar hesabının olması gerektiğini biliyorum ama yanlış olmasın

şu işi paypal veya başka bölümde konuşsanızda bi umutla boşu boşuna girmiş olmasak konuya ?

Kasım ayında kapanan kanalın 1x$ şeklinde geldi şimdi arkadaşlar hala açık kanalların 4 hanesini bekliyoruz..

Quizi hiç anlamıyorum webmoney 4 haneliler ödendi bazıları paypal 4 hane aldı tekrardan tek haneden başladılar o zaman bugun gelmez 4 hanelilere 30-31 gelicek 4 hane.Tahminim böyle.
Siz ne diyorsunuz üstadım [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

Son düzenleme:
kasımda kapanan kanalımın ödemesi için mail atmıştım. cevap göndermişler özür dilemişler canlarım benim :) sonuç itibariyle bugun yada yarın ödememi alıcam :)

Greetings,

The payment will be made on 29th – 30th January.

Our apologies for the delay.
The QuizGroup Team

Mail örneğini pm atabilirsen sevinirim üstad...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mail örneğini pm atabilirsen sevinirim üstad...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mail örneği yok hocam, translate giriyorum Kasımda kapanan kanalımın ödemesi ne zaman yapılacak? yazıyorum çevirdiğini gönderiyorum :) uzun uzun bişeye gerek yok. kısa ve net olursanız cevabıda hızlı alırsınız zaten.

Quizi hiç anlamıyorum webmoney 4 haneliler ödendi bazıları paypal 4 hane aldı tekrardan tek haneden başladılar o zaman bugun gelmez 4 hanelilere 30-31 gelicek 4 hane.Tahminim böyle.
Siz ne diyorsunuz üstadım [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

evet 31 ine kadar ödiycez dediler zaten, mutlaka hallederler, daha önce hiç sorun yaşayan olmadı aynı şekilde gene olmayacaktır ama konular çok erken açıldığı için beklentiler yoğunlaşıyor verdikleri tarihlere kimse dikkat etmiyo yardırıyo da yardırıyo sonra :)

Yarın geceye kadar bitecek sanırım, haftasonuna sarkmayacak demişler. Zor bence yetiştirmeleri ama.

nasıl olsa youtube dan paralar geldi ve kontroller yapıldı, sondan başlasalar 4-3 haneli alan kanallar daha az olur ve yavaş ödense bile kimsenin aklında soru işareti kalmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri