Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pazartesiye kaldık heralde
mesai bitti
bu 350 de heralde kapanan kanallarınki
Paypal beni aradı, foruma söyleyin artık aramasınlar bizi mesai bitiyor, arkadaş sayımız azalıyor çalışan. Herkese aynı şeyi söylüyoruz zaten diye![]()
bilginize arkadaşlar.
2014-12 mi yoksa 2014-11 mi ?
Paypal beni aradı, foruma söyleyin artık aramasınlar bizi mesai bitiyor, arkadaş sayımız azalıyor çalışan. Herkese aynı şeyi söylüyoruz zaten diye![]()
bilginize arkadaşlar.
bilginize arkadaşlar.
Onur hocam artık beklemekten sıkıldım, Paypal ödenecek xxxx hane paypal inşallah yine bloke koymaz bu sorunlar geçmesse quiz ödeme değişikligi talebi başlatabilirmi ? Webmoney veya banka için ?
İsteyen arkadaşlar vardı, ben talep etmedim öyle bir şey. Onlara ne cevap geldi bilmiyorum, buradan görüp cevap geldiyse cevapları yazsınlar. Sorunlar çözülür bence, problem yok rahat olun.
Not: Kısmetse bir sonraki ödeme periyoduna kadar foruma quiz yetkilisi getirteceğiz. Rahat olun![]()
Not: Kısmetse bir sonraki ödeme periyoduna kadar foruma quiz yetkilisi getirteceğiz. Rahat olun![]()
Hocam hadi söyleyin ya paypalın bloke olduğu paralara ortakmısınız % kaçı sizin ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Robin Hood geldi aklıma oda böyle zenginden alıp halka dağıtıyordu, baba adamsın.%99'u bile olsa kabul etmem arkadaşlar. Paramızı yabancılarda bırakmam. %100 olsa kabul edip size dağıtırdım emin olun ama![]()
suporta ödeme yöntemimizi değiştirelim mi diye bir mail attım.
gelen cevap şu şekilde... birisi türkçeye çevirirse sevinirim
Thank you for your note.
Indeed, payment delay took place in December. We faced a problem with deductions made by Google AdSense Spam Team for the malicious views and made a double check of our partners property on YouTube to avoid the problem in the future. Due to unknown reason, Google deduction period involved not Nov 2014 only but prior 11 months starting Jan 2014. Unfortunately, it took much more time than we expected and required a lot of coordinated activities between Google and QuizGroup tech teams to resolve the issue. Please, take into account holidays in the USA as well. Moreover, not all partners had a problem with payment delay. The most payments came in time.
We regret you were among those who faced a payment delay. We appreciate your cooperation and patience and promise to do our best to meet your expectations in the future.
Thank you in advance for your understanding.
paypalla ilgili bir şey dememiş gecikmelerin nedenini anlatmış adsense ile çalıştık 2 kez kontrol ettik ve buna rağmen ödemeleri zamanında yapabildik diyor..suporta ödeme yöntemimizi değiştirelim mi diye bir mail attım.
gelen cevap şu şekilde... birisi türkçeye çevirirse sevinirim
Thank you for your note.
Indeed, payment delay took place in December. We faced a problem with deductions made by Google AdSense Spam Team for the malicious views and made a double check of our partners property on YouTube to avoid the problem in the future. Due to unknown reason, Google deduction period involved not Nov 2014 only but prior 11 months starting Jan 2014. Unfortunately, it took much more time than we expected and required a lot of coordinated activities between Google and QuizGroup tech teams to resolve the issue. Please, take into account holidays in the USA as well. Moreover, not all partners had a problem with payment delay. The most payments came in time.
We regret you were among those who faced a payment delay. We appreciate your cooperation and patience and promise to do our best to meet your expectations in the future.
Thank you in advance for your understanding.
Küçük bir özür yazısı + ya öderler, ya ödemezler.. Ama inşallah bu sorun çözülür@Incubus sözleşme gereği yarın sabah 10 a kadar vakitleri var sence ne yapacaklar ?![]()
Küçük bir özür yazısı + ya öderler, ya ödemezler.. Ama inşallah bu sorun çözülür![]()
Aynen bence de, büyük ihtimalle bu gece çözülür paypal olayı ama ödemeler yetişmez kesin o saate. Göreceğiz![]()
Aynen bence de, büyük ihtimalle bu gece çözülür paypal olayı ama ödemeler yetişmez kesin o saate. Göreceğiz![]()
Eğer yetişmez ve şikayet edilirse ? durum ne olur Onur hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.