QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
arkadaslar forumda buldugum quiz telf.numarasini aradim,bu numara kullanilmiyor diyor.varsa bildiginiz numara verin,arayip konusayim.olaya bir netlik kazandiralim

Greetings,

QuizGroup would like to provide you payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

[email protected] xxxxx QuizGroup 2014-12 Payment

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

Az önce quizden böyle bir mail geldi.

Az önce quizden böyle bir mail geldi.
paypal kısıtlamalarını önlemek için ödeme yöntemini banka olarak değiştirmeni veya paypal da kalmanı söylemiş. Ayrıca bankaların işlem başına 30 dolar aldıklarını eklemiş.

Son olarak da ödeme yöntemini dashboard dan değiştirilebildiğini ,
Ad soyad, adres, iban, banka adı , banka adresi ve swift kodu. Şeklinde doldurulması gerekiyormuş. Birde ingilizce karakter kullanmamız gerekiyormuş :)

life 4 haneyide ödemiş bundan sonra life arkadaş bu nedir ya adamlar birde dashboardı getirse tamamdır.

quizdendaha 2 3 hanelileri alamadık

Yollayın demiyor hocam dashboard'tan bilgileri değiştirin diyor.Ama her ihtimale karşı

[email protected] ve [email protected]'a mail gönderdim :)

hocam mailde diyorki 12.ayın ödemesini isterseniz banka hesabınıza yolluyalım isterseniz paypal kalsın ne zaman çözülürse ödüyelim diyorlar.Bende mail attım zaten 4 hane banada gelmedi ben değiştirmiştim fakat 12. ayın paypal geçerli kaldı şimdi banka olarak güncelledim dashboardda ve mail attım bakalım inşallah bankaya öderler

hocam mailde diyorki 12.ayın ödemesini isterseniz banka hesabınıza yolluyalım isterseniz paypal kalsın ne zaman çözülürse ödüyelim diyorlar.Bende mail attım zaten 4 hane banada gelmedi ben değiştirmiştim fakat 12. ayın paypal geçerli kaldı şimdi banka olarak güncelledim dashboardda ve mail attım bakalım inşallah bankaya öderler

Banka bilgileri ekleyince şubat ödemesinde bankaya alabilirsiniz uyarısı verdi aynı şekilde bende mail attım inşallah aralık kazancını alırız sorunsuzca

Banka bilgileri ekleyince şubat ödemesinde bankaya alabilirsiniz uyarısı verdi aynı şekilde bende mail attım inşallah aralık kazancını alırız sorunsuzca

Aynen hocam bende banka girdim şubata diyor fakat gelen mailde isterseniz Aralık ayının kazancınızı bankaya yatıralım diyorlar yada paypal kalsın siz hangisini istiyorsanız diyorlar.siz mesaj attınız şimdi inşallah bankaya yaparlar bende mail attım inşallah benimkide bankaya ödenir aralık kazancı

100 dolar.

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

Şimdi ödeme metodunu banka olarak değiştirirsek öderler mi acaba hemen..

mail olarakta atın ne olur ne olmaz girdiğiniz aynı bilgileri attıkları mailde isterseniz aralık kazancınızı bankaya yatıralım demişler isterseniz paypal kalsın mail atın ben attım bakalım inşallah bankaya alırız aralık kazançlarını

Aralık ayında kapanan kanalların Ocak ayında paypalına mail gelmişti Şubat 26 da ödicez diye şimdi o kanalların dashboardlarına girip (çünkü hepsi bir yerde) teker teker banka yapsam şubat 26 da banka hesabına ödeme yaparlarmı beyler ?

bunlar bi benim maillere cevap atmıolar sanırsam

12 Ocaktan Ay sonuna kadar 7 8 mail attım hiç birine cevap alamadım aynı şekilde.

rastgele cevap veriyorlar. 4-5 kere arka arkaya yazarsan belki dönüyorlar.

12 Ocaktan Ay sonuna kadar 7 8 mail attım hiç birine cevap alamadım aynı şekilde. daha önceden rusça ve ingilizce attığım maillerede alakasız cevaplar verdiler..

banka ödemelerindeki gönderme sınırı ne kadardı ?

100 $

Fakat 1000de gelse 100 'de gelse 30 - 35 dolar kadar bir kesinti oluyor.

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

100 dolar.

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

Şimdi ödeme metodunu banka olarak değiştirirsek öderler mi acaba hemen..

10una kadar değiştirebilirsin. 11'den sonra değişirse 1 ay sarkar.

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

Aralık ayında kapanan kanalların Ocak ayında paypalına mail gelmişti Şubat 26 da ödicez diye şimdi o kanalların dashboardlarına girip (çünkü hepsi bir yerde) teker teker banka yapsam şubat 26 da banka hesabına ödeme yaparlarmı beyler ?

11'ine kadar yaparsanız gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri