Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Greetings,
QuizGroup would like to provide you payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.
[email protected] xxxxx QuizGroup 2014-12 Payment
Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.
To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.
paypal kısıtlamalarını önlemek için ödeme yöntemini banka olarak değiştirmeni veya paypal da kalmanı söylemiş. Ayrıca bankaların işlem başına 30 dolar aldıklarını eklemiş.Az önce quizden böyle bir mail geldi.
Az önce quizden böyle bir mail geldi.
Ödemem yapılmadı ne zaman ödenecek dedim bide quiz panelden foto ekledim.
Şimdi kararsız kaldım değiştirsem mi değiştirmesem mi![]()
bankaya al hocam paypal sıkıntılı şuan için hangi adrese yollayın bilgileri diyor ?
Yollayın demiyor hocam dashboard'tan bilgileri değiştirin diyor.Ama her ihtimale karşı
[email protected] ve [email protected]'a mail gönderdim![]()
hocam mailde diyorki 12.ayın ödemesini isterseniz banka hesabınıza yolluyalım isterseniz paypal kalsın ne zaman çözülürse ödüyelim diyorlar.Bende mail attım zaten 4 hane banada gelmedi ben değiştirmiştim fakat 12. ayın paypal geçerli kaldı şimdi banka olarak güncelledim dashboardda ve mail attım bakalım inşallah bankaya öderler
Banka bilgileri ekleyince şubat ödemesinde bankaya alabilirsiniz uyarısı verdi aynı şekilde bende mail attım inşallah aralık kazancını alırız sorunsuzca
bunlar bi benim maillere cevap atmıolar sanırsam
banka ödemelerindeki gönderme sınırı ne kadardı ?
100 dolar.
---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------
Şimdi ödeme metodunu banka olarak değiştirirsek öderler mi acaba hemen..
bunlar bi benim maillere cevap atmıolar sanırsam
rastgele cevap veriyorlar. 4-5 kere arka arkaya yazarsan belki dönüyorlar.
banka ödemelerindeki gönderme sınırı ne kadardı ?
100 dolar.
---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------
Şimdi ödeme metodunu banka olarak değiştirirsek öderler mi acaba hemen..
Aralık ayında kapanan kanalların Ocak ayında paypalına mail gelmişti Şubat 26 da ödicez diye şimdi o kanalların dashboardlarına girip (çünkü hepsi bir yerde) teker teker banka yapsam şubat 26 da banka hesabına ödeme yaparlarmı beyler ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.