QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaşlar Quiz'e Mail Attım ödeme yöntemi değiştirebilir miyim diye, bu cevabı verdiler..

You can receive your January earnings to new account.
We see in our PayPal dashboard that the current status of your December payment is marked as 'Completed' and our PayPal account is debited, i.e. we do not have your funds on our account.

Hocam hangi maile atıyorsunuz cevap veriyorlar valla sinir oldum hiç bir mailime cevap vermiyorlar

dün youtube'da gördüm fotoyu. tipi çok komiğime gitti yamanın ondan koydum profile. Ne kadar ezik duruyo tip gördünüzmü fotoya yakından bakın. Ağzını yamultmuş silah tutuşa bak hele :D

öndemeyi banka yaptım dün, şimdi add new channel diyince

The channel cannot be added. There are blank fields in your Profile.
Please correct your Profile and try again. Enter only English characters in your Profile.
Do not use non-letter symbols. Numbers, sign dot ., sign hyphen - and sign underscore _ are acceptable.

böyle hata çıkıyor profilde ingilizce karakter hepsi, noktalama işareti falanda yok paypaldayken sorunsuz ekleniyordu kanal, banka yapınca eklenmiyor şimdi

Profil de ingilizce karakter hatasi var diyor. Bertan ismi'nde Türkçe karakter olmadığı halde bu hatayı bende almıştım, Profildeki ismi değiştirin başka bir şey yapın, Sonra tekrar düzeltin biraz oynama yapın.

@Psi biz ocak ayının ödemesinden bahsediyoruz şubat değil

Ocak ödemeleri yapılmadı mı? Bu defalık böyle bir işlem mi yapmışlar ?

Aralık kazancı, Ocak ödemesi için güzel olmuş bu olay. Bakalım kaç güne geçecekler banka ödemesini. Ben de şimdi değiştirdim, umarım problem olmaz.

Aralık kazançlarının ödemelerinin hepsi yapılmadımı ki? Ödemeleri yollanmayanlar mı şimdi banka hesabı ekleyip ödeme alacaklar? normalde 10undan sonra yapıldığında banka girişi 1 ay sonraki ödemeyi anca alabiliyorduk, Ben geçen ay 11inde girdim 1 saat ile kaçırdım, Paypala gelmişti para. Bu aysa banka hesabına.

Arkadaşlar müjde . Paypalda sorun olduğu için ödemeyi banka hesabınıza yapmak istiyoruz lütfen banka bilgilerinizi girin diye quiz group mail atmış.. Size de mail geldi mi?

QuizGroup would like to provide you payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

dün youtube'da gördüm fotoyu. tipi çok komiğime gitti yamanın ondan koydum profile. Ne kadar ezik duruyo tip gördünüzmü fotoya yakından bakın. Ağzını yamultmuş silah tutuşa bak hele :D

Profil de ingilizce karakter hatasi var diyor. Bertan ismi'nde Türkçe karakter olmadığı halde bu hatayı bende almıştım, Profildeki ismi değiştirin başka bir şey yapın, Sonra tekrar düzeltin biraz oynama yapın.

Ocak ödemeleri yapılmadı mı? Bu defalık böyle bir işlem mi yapmışlar ?

Aralık kazançlarının ödemelerinin hepsi yapılmadımı ki? Ödemeleri yollanmayanlar mı şimdi banka hesabı ekleyip ödeme alacaklar? normalde 10undan sonra yapıldığında banka girişi 1 ay sonraki ödemeyi anca alabiliyorduk, Ben geçen ay 11inde girdim 1 saat ile kaçırdım, Paypala gelmişti para. Bu aysa banka hesabına.

Hayır hocam 4 haneli birkaç ufak dışında paypal ödemeleri aralık kazancı hiç yapılmadı. Ödemeleri yollanmayanlar için isterseniz banka hesabı ekleyip ödeme alabilirsiniz diyor. Şuanda ne zamana kadar değiştirilebileceği ödeme alamayanların belli değil, ne zaman aralık kazancı ödenecek o da belli değil. Belirsizlik içerisindeyiz

bu sana kalmış bir şey hocam şimdi de değişsen sonra da değişsen bir sonraki ödeme döneminde aktif olacak yeni ödeme şeklin

hocam benim kanalım çalındı ocak ayında ayın 7 sinde, şimdi o para kime geçer çalan kişiyemi banami ?

Ben webmoney yapmıştım önceki gün, ödeme yaparlar mı? Yoksa banka transferi ekleyeceğim.

Paypal ile ödeme alma ihtimalimiz yok mu hala ? İllaha banka mı eklememiz gerekiyor ?

Ödemenin hangi kanaldan olduğunu dahi bilmiyorum ki : )

Arkadaşlar müjde . Paypalda sorun olduğu için ödemeyi banka hesabınıza yapmak istiyoruz lütfen banka bilgilerinizi girin diye quiz group mail atmış.. Size de mail geldi mi?
hocam webmoney de eklemişlermi nota geçen gün tüm hesapları wm e tasıdık napacaz bide bankayamı çevircez ??

Her sey bitti, tum odemeler tamamlandi bi free muzik eksikti o da tamam. Te allahim.

I2HHvWP.jpg

Bu mail paypalın kayıtlı olduğu mailemi yoksa kanal mailinemi geldi hocam?

hocam webmoney de eklemişlermi nota geçen gün tüm hesapları wm e tasıdık napacaz bide bankayamı çevircez ??

gelen mail bu
Greetings,

QuizGroup would like to provide you payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

[email protected] xxxx,08 QuizGroup 2014-12 Payment

quizde 2 panelim var birinde ödeme geldi paypal blok çaktı o beklemede diğer panelin ödemesi hiç gelmedi onunda paypaldı sıkıntı olunca webmoneye çevirdim şimdi yartarsa hangi hesaba yatar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri