support@ mailine yazsak bile,bu yogunlukta dikkate alirlarmiki
umurlarında bile değil. cevap vermiyorlar. sorumsuzluktan başka birşey değil. kafalarına göre 2-3 kişiye mail atıyorlar. eeee diğerleri ne olacak? benim pek umudum kalmadı....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gecikebilir ama öderler merak etme.bu paypal ile olan problemin sonucu bir seyumurlarında bile değil. cevap vermiyorlar. sorumsuzluktan başka birşey değil. kafalarına göre 2-3 kişiye mail atıyorlar. eeee diğerleri ne olacak? benim pek umudum kalmadı....
Dear Partner,
We have spent 3 last days talking to PayPal Support Team to authorize the payments made on Jan 30. That was the reason of your payment delay. We intended to protect you against having a dispute to PayPal.
PayPal is constantly monitoring all kinds of activities and reviewing transactions.
Many payments of Jan 30 had been selected for review and PayPal internal security system had suspected that they were not authorized by us. No doubts, we had authorized all of them. We saw in our PayPal dashboard that the current status of such payments were marked as 'Completed'.
Unfortunately, it's usual for PayPal to review and suspect high value transactions. Public explanation is maintaining high security level and users fraud protection. Our experience shows it causes a headache for all parties involved without any logical link to the security issues. All transactions PayPal treats as high valued may become a subject of suspension and investigation. Potentially, all payments above 100 USD are in a risk zone.
We apologize for the inconvenience caused but PayPal is not going to change its rules. We strongly suggest you to change a payment method and switch to the bank transfer option to avoid a problem with receiving your payment in the future.
You may change your payment method in the Profile section of your dashboard during Feb 3 to receive December payment to your new payment account.
If you do so, please inform us at [email protected].
On Feb 4, we'll continue and complete all payments.
Thank you for your patience and understanding!
Best regards,
The QuizGroup Team
Quizden aldığım son cevap..
ne yazalım hocam . paypal sorunu olduğu için ödemeyi banka hesabına almak istiyoruz mu diyelim ? ingilizcen iyiyse tabi yazabilir misin?
ben söyle cevirdim yazdiklarini,bu is görür her halde[email protected] ' a yazacağız mecbur ama başlığı "December Payment Change Method - Important yazarsak dikkat çeker.
İçerik olarakta Aralık ödemesini henüz almadım, ödeme yöntemini banka olarak değiştirdim banka hesabıma almak istiyorum.Gerekli bilgileri profilden ödeme yerine yazdık. Desek yeter sanırım ingilizcem iyi değil çeviremedim![]()
Ben dün attım Pazar günü mail üstüne başka mail atmadım bekledim bugün akşam yanıtlamışlar anca sadece Turkiyedeki ödemelerde değil Taiwan dada var bu sorun, beklersen yanıt bulucaksın hocam.umurlarında bile değil. cevap vermiyorlar. sorumsuzluktan başka birşey değil. kafalarına göre 2-3 kişiye mail atıyorlar. eeee diğerleri ne olacak? benim pek umudum kalmadı....
değişen ödeme yöntemini quize bildirmek şart mı?!
normal zamanda hayır,bildirmeye gerek yok ama şuan paypal sorunu yüzünden para alamayanların degişiklik yaptıgında bildirmesini istemişler.
Ben dün attım Pazar günü mail üstüne başka mail atmadım bekledim bugün akşam yanıtlamışlar anca sadece Turkiyedeki ödemelerde değil Taiwan dada var bu sorun, beklersen yanıt bulucaksın hocam.![]()
şimdi baktım bugün tam 17 tane mail atmışım geri dönen yok. ne olursa olsun bunun adı sorumsuzluk...
şimdi baktım bugün tam 17 tane mail atmışım geri dönen yok. ne olursa olsun bunun adı sorumsuzluk...
17 tane mail mi ? Arkadaş mailinde spamını mı yaptınız ? Arkadaş senin gibi herkes 10 larca mail atarsa adamlar tabi dönmez, insaf arkadaş ayıptır yaptığınız
o zaman aralık kazançlarını paypale yatırmaya devam edecekler mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.