benimde bazıları duruyor 2 taneyi çıkarmışlar diğerlerinide atarlarmı acaba
ben video bastım hepsine atarlsa kısmet
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde bazıları duruyor 2 taneyi çıkarmışlar diğerlerinide atarlarmı acaba
ben video bastım hepsine atarlsa kısmet
300 kanal soktum 300u de duruyo benım :S atmasalar bari 18bu arada geçenlerde soktuğumuz kanalları çıkarmışlar haberiniz olsun mail falan gelmiyor
300 kanal soktum 300u de duruyo benım :S atmasalar bari
55
300 kanal soktum 300u de duruyo benım :S atmasalar bari 18
mail gelmiyor hepsini kontrol ettiniz mi ?
tamını kontrol etmedim ama bir coğunu tek dashboardda topladıgımdan onların hepsine gelmiş ama 9 tane imza geldi sadece toplamda diğer kanalların gelmedi
![]()
47
davetiye mailinden bahsetmiyorum normalde quizden çıkardığı zaman mail gelmesi lazım daha doğrusu diğer şirketler çıkarınca mail geliyor ama kontrol ettim 3 kanalı çıkarmışlar mail gelmemiş tek dashboardda ise dashboarddan baktığınızda çıkarılan kanalların durumu kırmızı oluyor
Ben zaten beni attilar demedimki sen yanlis anladin heralde ama bakarim eve gecince dashboard durumuna haber ederim sana atilan warsa
atılarlar zaten kırmızı olur kanallara girmeden dashboarddan bakarsın
toplamda kaç tane sokmuştun hocam ?
10 tane falan dolu kanallar
ilginç ben denemelik 1 tane sokmuştum o da duruyor.. onun dışında izlenim şartı olmuş ama abone şartı olmamış 20 tane kanal sokmuştum hepsine baktım sen deyince halen duruyorlar.. ya soktum zannettin unuttun ya da başka bi iş var anlamadım :/ hayırlısı artık napalım![]()
Bugün benim için ak quiz kara quiz belli olacak bakalım, bir daha ertelerlerse Rusya biletimi hazırlıyorum
aynen hocam beraber gidelim
Gidek valla çok iyi olur, hem neye niyet neye kısmet olmadı analarımıza gelin getiririz birer tane![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.