QuizGroup Banka Ödemeleri İçin Swift Kodları ve Banka Bilgileri Girişi

Ben lifeden ödememi aldım paypal üzerinden hocam. Siz quizdesiniz sanırım ne olur sizin durum bilemiyorum

Bu ay life ve quiz birleşti bunun tek sebebi eminim ki paypal ön planda gösterilen sebep ise dashboard bu aydan sonra paypal da sanmıorum sıkıntı çekeceklerini.. life yerine kedo tv mi ne onu getirirler die tahmin ediyorum

isim soyisimi dogru girip adres bilgilerini yanlis girsek olurmu?

Arkadaslar, bir hesaba banka transfer bilgilerini.ekleyince hepsi icin gecerli oluyor mu, cunku o hesapta toplam kazanc gorunuyor

cvqzajld4z39nymak.gif

Beyler burda Hesap numarası kısmına enpara.com un hesap numarasını yazcaz ?

edit : Çözdüm beyler

Son düzenleme:
banka adresi kısmına bankanın genel müdürlüğünün adresini mi yoksa hesap açtırdığımız şubenin adresini mi yazıyoruz?

banka adresi kısmına bankanın genel müdürlüğünün adresini mi yoksa hesap açtırdığımız şubenin adresini mi yazıyoruz?

güncel + banka hesabını dashborada girince sanırım o panele bağlı tüm kanalların ödemesini eklediğimiz bankaya almış oluyoruz

şubat ödemelerini bankaya almak için ne zamana kadar değiştirmeliyiz ödeme yöntemini

023uaJ1.png

bu şekilde yaptım. umarım ödemeyi sorunsuz alırım. bu arada enpara ödemeden kaç $ kesiyor

Arkadaşlar benim life ve quiz kanallarımın her biri farklı dashboardlarda ben hepsine tek bir iban numarası girsem ödemeyi toplu mu alırım yoksa her biri için ayrı ayrı ödeme mi yapılır.

tl hesabı versek oluyor mu acaba ?

sanırım ziraat gelen parayı tl ye çevirip tl hesabına yatıracak döviz hesabı olmadığı için.

Selamlar.Bu ay kanalım spamdan kapandı.Ocak ayından alacağım parayı banka hesabı olarak girmiştim.Fakat dashboardım bu şekilde görünüyor.Bankaya da bir şey yatmadı daha. 3 haneli bir ödeme alacaktım.Resimleri ekledim acaba sorun ne ? Aynı banka hesabını girdiğim ve aynı dashboardda bulunan fakat burada görünmeyen , nasıl olduysa anlamadım, diğer kanalımın ödemesini aldım bu gün 4 haneli olarak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar adsenslerim geçen ay ve bu ay olmak üzere 2 adsensim gümledi. kanalları kurtardım quize taşıyacağım fakat ödeme yönteminde banka çıkmıyor sebebi nedir ?

ibandaki son 8 hane olayı iş bankasındada geçerli ve ben ziraattede aynı diye düşünmüştüm ama şimdi kontrol ettim tekrar,ziraat hesabındaki hesabın ibanında hesap numarasından sonra en sonda 4 rakam daha var.o 4 haneyi almak gerekmiyordur bence,sondaki 4 haneyi silip ondan önceki 8 haneyi almak gerekicek yada direk hesap no yazmayı tabi :D

Hocam emin misin İş Bankasında son 8 hane olduğuna ? İş Bankası kartımın üzerinde xxxx-xxxxxxx şeklinde yazıyor yani son 7 hane hesap numarası oluyor, bir yanlışın olabilir mi ? Az önce $ hesabı açtım ibandaki son 7 hanenin ilk numarası 0 ile başlıyor TL hesabında da böyle..
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam bu banka swift kodunu yazdıktan sonra XXX eklenme olayı sadece Enpara için geçerli değil mi ? Ben İş Bankası için "ISBKTRIS" yazdım sanırım bu yeterli oluyor..

Bir de ilk zamanlarımda yaptığım kanallar var aylık 3-4 dolar getiren bu kanallar kapanırsa bir sonraki ayın 27 si gibi ödüyor Quiz ancak şuan tüm dashboardı toplu ve tek halde bankaya ödediği için bu tarz bir kanalım kapanırsa ve 2-3 $ kazandırmışsa parasını nasıl gönderiyor Quiz acaba ? Sonuçta ödeme başına 30 $ alıyor..

İlk defa banka ödemesi alacağım ve ödemede aksilik çıkmasını istemiyorum bu yüzden cevap alabilirsem çok minnettar olurum üstatlar

Hocam emin misin İş Bankasında son 8 hane olduğuna ? İş Bankası kartımın üzerinde xxxx-xxxxxxx şeklinde yazıyor yani son 7 hane hesap numarası oluyor, bir yanlışın olabilir mi ? Az önce $ hesabı açtım ibandaki son 7 hanenin ilk numarası 0 ile başlıyor TL hesabında da böyle..

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam bu banka swift kodunu yazdıktan sonra XXX eklenme olayı sadece Enpara için geçerli değil mi ? Ben İş Bankası için "ISBKTRIS" yazdım sanırım bu yeterli oluyor..

Bir de ilk zamanlarımda yaptığım kanallar var aylık 3-4 dolar getiren bu kanallar kapanırsa bir sonraki ayın 27 si gibi ödüyor Quiz ancak şuan tüm dashboardı toplu ve tek halde bankaya ödediği için bu tarz bir kanalım kapanırsa ve 2-3 $ kazandırmışsa parasını nasıl gönderiyor Quiz acaba ? Sonuçta ödeme başına 30 $ alıyor..

İlk defa banka ödemesi alacağım ve ödemede aksilik çıkmasını istemiyorum bu yüzden cevap alabilirsem çok minnettar olurum üstatlar

son 8 hane enpara içindir. siz hesap numaranızı gireceksiniz. ISBKTRIS yazacaksınız başka birşey eklemeyin.kapanan kanalların ufak ödemelerini çoğu arkadaşa hatta hemen hemen hepsine ödeme döneminde toplu olarak gönderdi. alırsınız yani bir sorun olmadan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri