QuizGroup bilgilendirme maili için ingilizcesi olanlar

radyasyon

Kayıtlı Üye
QuizGroup'ta ödeme seçeneklerini banka yaptıktan sonra QuizGroup'a atılacak bilgilendirme mailini yazmamda bana yardımcı olur musunuz? İngilizcem yok. Teşekkürler.

mail yazmana gerek yok. Dashboarddan ayarlaman lazım.

mail yazmana gerek yok. Dashboarddan ayarlaman lazım.

You may change your payment method in the Profile section of your dashboard during Feb 3 to receive December payment to your new payment account.
If you do so, please inform us at [email protected].

On Feb 4, we'll continue and complete all payments.

translate göre Bunu yaparsanız , [email protected] bize haber veriniz diyor. Dashboarddan zaten yapacağım. :)

hocam tam olarak yazmak istediğiniz türkçe metni yazın, çevireyim.

Böyle bir mail göndermeme gerçekten gerek yoksa göndermeyeyim :)

''Paypal olan ödeme metodumu banka olarak değiştirdim. Bilginize.''

Şeklinde anlaşılabilir basit bir metin. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Böyle bir mail göndermeme gerçekten gerek yoksa göndermeyeyim :)

''Paypal olan ödeme metodumu banka olarak değiştirdim. Bilginize''

şeklinde anlaşılabilir basit bir metin. Teşekkürler.

Hello,
I've changed my payment method from paypal ( buraya paypalınızı yazarsınız ) to bank account and i want to inform you as you noticed in the mail you sent. (Here are my account info; buraya tekrar banka bilgilerinizi de yazabilirsiniz dilerseniz)
Thanks...

Hello,
I've changed my payment method from paypal ( buraya paypalınızı yazarsınız ) to bank account and i want to inform you as you noticed in the mail you sent. (Here are my account info; buraya tekrar banka bilgilerinizi de yazabilirsiniz dilerseniz)
Thanks...

Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

Bende takip edeyim konuyu belki lazım olur :)

Hello,
I've changed my payment method from paypal ********@gmail.com to bank account and i want to inform you as you noticed in the mail you sent. Here are my account info; TR76*********************
Thanks...

Maili gönderiyorum. Bir hata yok değil mi?

---------- Spam Engelliyici 08:28 ---------- Önceki Mesaj 06:47 ----------

bu metine ilave olarak Aralık ayı kazancımı banka olarak almak istiyorum. metinini ekleye bilirmiyiz

---------- Spam Engelliyici 08:54 ---------- Önceki Mesaj 08:28 ----------

Tuna terzioğlu metine Aralık ayı kazancımı banka olarak almak istiyorum. cümlesinide ekledi.

Hello,
I've changed my payment method from paypal ********@gmail.com to bank account for December payments and i want to inform you as you noticed in the mail you sent. Here are my account info; TR76*********************
Thanks...

İsteyen kullanabilir. Teşşekürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri