QuizGroup change.org Kampanyası

İtirazını buraya değil adamlara yapman gerek, gidip ekşiye inciye, ona buna buraya imza kampanyası başlatmak eline bişi geçirmez. Adamlara mail atarsan iş görür. Alamayacağın kazancı *20 ile çarp benim bıraktığım para çıkar.
Lakin bunlar gereksiz. Mail kampanyası başlatmıştı yanılmıyorsam [MENTION=15171]Katip[/MENTION] oraya mail attık.

Egonu baska yerlerde tatmin et burada suan cekilmiyorsun

imza işi gerçekten boş , buraya yapıcağınıza bir ümit mail atıp sık boğaz edin belki yeter diyip susturmak için öderler.

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] , atilan ozgun kanallarinizin linklerini pm ile bana gonderebilirseniz eger Gizza'ya davet edebiliriz.

İtirazını buraya değil adamlara yapman gerek, gidip ekşiye inciye, ona buna buraya imza kampanyası başlatmak eline bişi geçirmez. Adamlara mail atarsan iş görür. Alamayacağın kazancı *20 ile çarp benim bıraktığım para çıkar.
Lakin bunlar gereksiz. Mail kampanyası başlatmıştı yanılmıyorsam [MENTION=15171]Katip[/MENTION] oraya mail attık.
Alamayacağım kazancı sen tahmin edemezsin sedat burda herkesin canı yanmış eksi tamam ona bisey demem ama change.org imza kampanyası iyi bi girisim. Bu site sayesinde cok kisi sesini duyurmuştur.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmzalandı

bu kampanya bilgisini quize ulaştırmak lazım ayrıca düzgün bir ingilizce ile kampanya güncellenmeli ve hakkımızı aradığımızın bilgisi net verilmeli

dip not: bu kampanyaya destek şart ben yanmadım demesin kimse herkes elini koysun taşın altına

Change org tamamen yasal olaylar çerçevesinde etkili olur ancak forumda millet spam yapıyor anlamsız olmuş imza kampanyası başlatmak şuan tek odaklanmamız gereken yer [MENTION=15171]Katip[/MENTION] in açtığı mail yollama konusu ingilizce çeviri geldimi mail yağmuruna tutmalıyız,gerisi boş...adamlar bu imza kampanyasını görseler hepten zayıf düştüğümüzü düşünüp diklerine gidecekler adım kadar eminim.

Alamayacağım kazancı sen tahmin edemezsin sedat burda herkesin canı yanmış eksi tamam ona bisey demem ama change.org imza kampanyası iyi bi girisim. Bu site sayesinde cok kisi sesini duyurmuştur.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, şöyle bir durum var herkes büyük paralar bıraktı sende bırakmışsındır ama change bizim durum için iş yapmaz, devletten ödenek beklersin iş görür, bir yerde trafik ışığı yoktur iş görür bunun gibi durumlarda cidden çok çok ektili fakat bizim şuan ki durumda iş görmeyecektir

Change org tamamen yasal olaylar çerçevesinde etkili olur ancak forumda millet spam yapıyor anlamsız olmuş imza kampanyası başlatmak şuan tek odaklanmamız gereken yer [MENTION=15171]Katip[/MENTION] in açtığı mail yollama konusu ingilizce çeviri geldimi mail yağmuruna tutmalıyız,gerisi boş...adamlar bu imza kampanyasını görseler hepten zayıf düştüğümüzü düşünüp diklerine gidecekler adım kadar eminim.

+1 anlatmak istediğim durum bu

Ancak ek olarak atılan özgün kanallar vb. için kampanya yararlı olabilir imza atmaktan zarar gelmez...

beyler bu imza sitesinin botunu yazabilen varsa çok dehşet bişey olur.Otomatik ip değiştirip sallama e mail ile yapsak olur mu acep

Sedat sana bu ay sunucu parası yok :)
İmza at sende iş yapmaz deme
Sesimizi her yerde duyurmalıyız

burası ytpara...

Hocam change yasal olaylar için geçerli lütfen, burada yaptığımız olay yasal değil, yani changenin asıl amacının dışında olan bir imza kampanyası bu, herkes tüm kanallarıyla quize mail atsa çok çok çok daha etkili olacak inanın bana, geçen defa da mail atılmıştı ve problem çözülmüştü

Hocam change yasal olaylar için geçerli lütfen, burada yaptığımız olay yasal değil, yani changenin asıl amacının dışında olan bir imza kampanyası bu, herkes tüm kanallarıyla quize mail atsa çok çok çok daha etkili olacak inanın bana, geçen defa da mail atılmıştı ve problem çözülmüştü

hocam bencede dediğin gibi topyekün bir tepki mail yağdırmak lazım çünkü karşılarında haklarını almak isteyen emeklerinin karşılığını bekleyenleri ciddiye alcaklardır

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri