QuizGroup Dashboarda Giriş Yaptığım Kanal Kapandı.!

Keithas

Kayıtlı Üye
QG dashboarda giriş yaptığım kanal kapandı. Haliyle diğer kanallarımı göremiyorum ve kanal ekleyemiyorum. Ne yapıcam?:(

QG dashboarda giriş yaptığım kanal kapandı. Haliyle diğer kanallarımı göremiyorum ve kanal ekleyemiyorum. Ne yapıcam?:(
dashboarddan ayrılan kanallardan bırıne gır ordan eklemeye devam et ama illaki onlarda zarar gorcek bu durum cok sıkıntı acıcak malesef [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ın konusunu actıgı maili gondermenızı oneririm tam da bu olayları yasamamak ıcın acılmıs bı konu

http://www.ytpara.com/quizgroup/59205-quiz-paneline-sifre-ile-girmek-icin-mail-atalim.html

geçmiş olsun... en çok korktugum olay ama kesinlikle bir çözümü vardır bunun. araya noel tatili girdiği için pek bir gelişme göremiyoruz.

anlamadığım bir sey var ben hangi kanalımla giriş yapıyorsam diğer kanallarım gözüküyor ister a kanalı ile gireyim ister b kanalı ile gireyim tüm kanallarımı görebiliyorum sizde öyle değil mi ?

quiz benim kanalları tekrar ayırmış. hepsi tek dashboardda değiller. hepsi tek tek olmuş yine. bu durumda olan var mı?

Arkadaşlar Quize yeni üyelik açarak kanalı bağladım farklı bir paypal adresi yazaarak sonra değiştirirm diye ama şimdide değiştiremiyorum :D Başka bir dashboardda kayıtlı filan diyor.Şimdi mesela ana mail değildequize bağlı alt yani diğer kanallarımızla giriş yapabiliyor muyuz? Mesela ana mailim x o maille giriş yapıyorum o dashboarda a b ve c kanallarım bağlı x kapandı giriş yapamıyorum a b veya c ile giriş yapabilir miyim dashboarda? Yapsam bile şuan yeni açtığım hesaptaki kanalı birleştirebiliyor muyum?

Arkadaşlar Quiz dashboardda login sorunu olan varmı ben şimdi girmek istiyorum dashboardda profil Login diyor ve kanala girdiğim şifreyi kabul edmiyor

benim aynı paypalda olan hesaplarım gözüknmüyor parça parça gözüküyor yahu :confused:

Benim yeni ekledigim kanal ertesi gün kapandı. Şimdi hiç bir mailden giriş yapamıyorum Quiz'e mail attım kaç defa, ocak sonunda dashboard yenilencek diyorlar Tanrım..

arkadaşlar benimde giriş yaptığım kanal kapandı dashboardda girmiyor artık diğer kanallarımıda göremiyorum var mı çözüm yolu acaba
editt : [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sen belki bilirsin kardeşim.

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde giriş yaptığım kanal kapandı dashboardda girmiyor artık diğer kanallarımıda göremiyorum var mı çözüm yolu acaba
editt : [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sen belki bilirsin kardeşim.

benim her panelde bi kanal var yani denemedim ama mantıken düşünürsek,o panele baglı herhangi bi kanalla giriş yapabilmen gerekiyor hocam.

benim her panelde bi kanal var yani denemedim ama mantıken düşünürsek,o panele baglı herhangi bi kanalla giriş yapabilmen gerekiyor hocam.

Fatih hocam haklı,kanala bağlı olan herhangi bir kanalın mail adresi ile dashboarda giriş yapabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri