***** aldın tabi oooh kafan rahat geri kalan**** gelmesede çok ta tın![]()
aman hocam naptın açık etme maliyeyi youtube mafyasını takıcan peşime
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
***** aldın tabi oooh kafan rahat geri kalan**** gelmesede çok ta tın![]()
arkadaşlar dashbordda xxxx meblağ vardı kesinleşen şimdi girdim şimdi yok !!!!!!!!!! sizde bi bakamrısınız ....bu nedir yaaaaaa
Arabanın devrini alacağım hadi Quizzz!!!
Dashboard düzeltilmiş kesinleşen kazançlar yazıyor. bilginize..
Telaş yapılmasının tek sebebi Quizin A kişisine öderken B kişisine henüz ödeme yapmamış olması. Keşke toplu olarak herkese gönderseler parça parça olunca burdaki adam ben aldım ödememi hadi bye diyerek gidiyor kalanda korkuyor haliyle. Son zamanlarda yaşanan sıkıntılı olaylar korkutuyor insanı.
Paypalda yaklaşık 2 gün içersinde 5-6 kanalın ödemesini yaptı quiz fakat ödenen kanallara girdiğimde alt kısımda ödenen kanal url si yazıyor excelde tarattığımda buluyorum 1 tane açık kanalın ödemesini yapmışlar ama diğer kanalların alt kısmında ID:1254 gibi birşey yazıyor acaba url yazmayan id yazan kanallar kapanan kanalların ödemesi mi? çok enteresan açık kanalları ödemeyor, kapalı kanalları ödüyor![]()
bugünde ümidim bitti...inşAllah yarın![]()
anlamadım neyine endişe edeceksinki ?benim daha 4 haneli yatmadı hesabıma göre yarın yatacak yatmazsa endişelenmeye başlayabilirim
anlamadım neyine endişe edeceksinki ?
daha adsense ödeme yapmadı hocam
şuan adamlar kendi cebinden ödüyo senin bunu demen icin en erken tarih 27 kasım
hocam mailinizden bakarsanız hangi kanalınıza ait olduğu yazıyor.
Quiz Group International Inc. tarafından gönderilen not:
QuizGroup 2014-10 Payment channel ......
şeklinde...
---------- Spam Engelliyici 17:51 ---------- Önceki Mesaj 17:50 ----------
yarın paypalında![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.